Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Június 18-22. családi táborba...

Június 18-22. családi táborba megyek Balatonvilágosra. Segítség mit vigyek?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy kéne egy részletes lista arról hogy mit vigyek magammal. Már mint miből mennyit és am kell azt hol lehet beszerezni?
2015. máj. 10. 13:23
 1/3 anonim válasza:

úszógumi

naptej

strandpapucs

matrac

törülköző

fogkefe

fogkrém

pénz

ruhák

fürdőruhák

szúnyogirtó

fésű

telefon

ennyi.

2015. máj. 10. 14:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Ruhákból miket?
2015. máj. 10. 19:29
 3/3 anonim válasza:

Szia :)

Nyáron én is megyek majd táborba, már írtam egy listát, hogy körülbelül miket vigyek.

Hát figyelj, ruhákból szerintem:

-rövid ujjú pólót, topot vigyél kb. 5-6-ot

-rövidnadrág, térdnadrág, vagy szoknya szintén 5-6

Rossz idő esetére:

- hosszú nadrág- szerintem 2 elég

- hosszú ujjas felső- 2-3 db.

- pulcsi- max. 2-3 abból is, de lehet sokat írtam a melegebb ruhákból, de a biztonság kedvéért alapon, ha befér még, akkor pakold be ezeket is! : )

- szerintem egy vékonyabb kabát sem árthat

- nagyon fontos, hogy elegendő fehérneműt vigyél magaddal! ( többet is vihetsz mindenből, hogy legyen tartalék! kb. 7-8 db. )

- cipőből szerintem mindenféleképp vigyél zárt cipőt és valami nyitottat is, pl. szandál

- papucs: szerintem egy strandpapucs, plusz egy szobai, vagy ha mondjuk sátorozni mentek akkor zuhanyzóba sem árthat egy

- pizsit vagy valami olyan ruhát vigyél, ami kényelmes aludni!

- fürdőruhát: bikinit vagy úszódresszt mindenképp vigyél!

- valami fejfedőt nap ellen, pl. szalmakalap, baseballsapka vagy kendő

- eső esetére: esőkabát, vagy esernyő

- szerintem egy napszemüveg sem árthat

Ezeket szerintem a ruhásszekrényedben megtalálod!

akkor mint már előttem is írták,

tisztálkodási szerek:

- tusfürdő,

-sampon,

-szappan,

-fogkefe + fogkrém,

- dezodor, parfüm vagy amit használsz

- szerintem egy nedves törlőkendő vagy kézfertőtlenítő is inkább használ, mint sem árt

- törölközőt vigyél szerintem legalább 3-mat: 1 a fürdéshez, 1-et leteríteni a strandon/parton + 1 ha kijössz a vízből

- papír zsebkendő

- akkor tampon, betét,vagy amit használsz, ha esetleg szükséged lenne rá

- naptej vagy napolaj

- fésű, hajgumi

Ezeket is megtalálod otthon a fürdőszobában, esetleg ha kifogyóban van valami akkor szinte bármelyik boltban beszerezhetsz újat!

plusz szerintem esetleg szúnyog-és kullancsriasztót vigyél magaddal!

Hát így nagy vonalakban ezekre lehet szükséged leginkább, ha még akadna kérdésed, írj akár egy privát üzenetet és szívesen válaszolok!

Ha esetleg például sátorozni mentek akkor felmerülhetnek egyéb holmik is, pl. hálózsák, elemlámpa és ilyesmik :)

2015. máj. 25. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!