Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Ha több napra elutaztok,...

Ha több napra elutaztok, hogyan gondoskodtok a háziállatokról és növényekről?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen állatokat tartotok (haszonállat, háziállat), és amíg távol vagytok, ki gondoskodik ezekről.

2015. ápr. 21. 10:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ebek mennek a panzióba. A hüllőimről pedig egy haver,aki ért hozzá.
2015. ápr. 21. 11:19
 2/12 anonim ***** válasza:
A szüleim közel laknak, tehát meg van oldva. Ha ők nyaralnak, akkor meg én locsolom a brutális mennyiségű növényzetüket :p.
2015. ápr. 21. 11:25
 3/12 anonim ***** válasza:
De többször vigyáztam a barátnőim kutyájára amíg ők nyaraltak.
2015. ápr. 21. 11:26
 4/12 anonim ***** válasza:

A szomszéd szokta locsolni a növényeket, és mi is az övékét.

Amíg volt kutyájuk, egyszer azt is bevállaltuk egy hétvégére.

2015. ápr. 21. 11:40
 5/12 anonim ***** válasza:

Növényeket meglocsoljuk indulás előtt, a kutyának hagyunk elég enni innivalót, meg tesóm kap kulcsot, hogy kb 2 nap után ránézzen a házra.

De max 4 napra megyünk el. És a szomszéd bácsi is mindig figyel, mi újság. Ha gond lenne, azonnal hív minket.

2015. ápr. 21. 11:49
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
Megkérem anyámat, hogy jöjjön át néha. A növényeket meg les...om. Tőlem az összes megrohadthat.
2015. ápr. 21. 12:07
 7/12 anonim válasza:
Nagyszülők gondoskodnak a kutyáinkról és a macskáról!A kutyáknak csak vizet kell szinte adni,mert nyáron alig esznek ha nagy meleg van. A virágok meg kibírják soha nem megyünk 5 napnál tovább.
2015. ápr. 21. 13:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Vagy a szomszéd, vagy a szülők, vagy a nagyszülők jönnek. Kutya van (és most már halak).
2015. ápr. 21. 13:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Gyakran utazunk el, macskáink vannak. A nagymamam is az utcában lakik, igy ilyenkor át vannak irányítva hozza. Kinti macskák, úgyhogy nem jelent nekik problémát, csak annyi hogy pár házzal arrébb kapjak a kaját. A növényeim meg olyanok amiket havi egyszer elég locsolni.
2015. ápr. 21. 21:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Nekünk is vannak állataink, meg elég sok növényünk. Anyósom gondozza őket, ha elutazunk, de elég nagy teher neki, mivel messze lakik. Én már gondoltam rá, hogy fizetnék egy ilyen szolgáltatásért. Szerintetek érdemes lenne? Van egyáltalán ilyen lehetőség?
2015. ápr. 22. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!