Mit érdemes tudni a Bécsi Adventi vásárról?
Én már láttam ott magyar árust is, de a többiek nem beszélnek magyarul. Parkolni a közelben nem egyszerű, inkább leteszed valamelyik külvárosi őrzött parkolóban, és onnan bemész metróval, az egyszerűbb.
Az áruktól nem fogsz hasraesni, jobb cuccok vannak a Vörösmarty téren Pesten. Viszont az ételek finomak, és hát egyszer ezt is ki kell próbálni.
Melyikbe akarsz menni? A Rathausplatzra? Mert Bécsben ilyenkor legalább 20-30 helyen van vásár. Schönbrunnban, a Mariahilferen, a Belvedere palotánál, illetve a Rathaus szomszédságában a Mária Terézia szobornál is szokott lenni.
Parkolni felszínen lehetetlen, viszont a belvárosban több mélygarázs található, a Rathausplatz alatt is van, az Operánál, stb.
"Mit érdemes tudni a vendégszeretésről?"
Ezt kifejtened bovebben? Egy adventi vasarnal megis mit ertesz ezalatt?
Először is kocisval nem érdemes menni, a parkolás a lehetetlennel egyenlő, vagy mocsok drága...
A vásár szép, és drága, ha éhesek vagytok vegyétek elő az otthonról hozott szendvicset :DD vagy menjetek be az igazi Bécsbe a karácsonyi díszletből...
vendégszeretetről meg annyit érdemes tudni hogy kb. egy puncsot vagy egy cukros almát fogsz elkérni tőlük, kit érdekel?
Nyilván léteznek magyar árusok Bécsben sok a magyar de a vásáron én még nem találkoztam magyarral....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!