Milyen "előkészületekre" van szükségem ha idegenekkel utazom külföldre?
Figyelt kérdés
Horvátországba utazom számomra 4 teljesen idegen emberrel,fiúk lányok vegyesen. a lényeg,hogy csak így tudom most megoldani a kijutást. mi a teendő, mikre figyeljek oda,hogy ne érjen baj engem és e csapjanak be vagy húzzanak le pénzzel? normálisnak tűnnek de még is elővigyázatos vagyok.2014. aug. 19. 22:03
1/3 anonim válasza:
Nem kell túlparázni, rémeket látni. Persze nem árt az óvatosság, arról pl. mindenképpen beszélj a családodnak, ismerősöknek, hogy kikkel és hová mész, fontos, hogy tudjanak rólad.
Most azt hiába mondom, hogy vigyázz az értékeidre, ha nagyon akarnak, ki tudnak rabolni, meg tudnak verni (nem fognak, nyugi).
2/3 anonim válasza:
Legyen nálad egy maroktelefon és naponta küldj haza egy-egy SMS-t, hogy hol vagy és holnap hol lesztek.
3/3 anonim válasza:
A pénzed kártyán legyen, és arról csak te tudjál pénzt kivenni! (Ügyelj rá, hogy senki se lássa meg a pinkódodat!!)
Gyakorlatilag bárhol tudsz fizetni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!