A repülőgép leszállás mindig borzalmas?
Jó ősi szokás ez a tapsikolás :) Ritkán tapasztalom nem Magyarországról vagy Magyarországra repülő gépeken, de ott is valószínű, hogy "magyar kezdi"...
Életemben egyszer tapsoltam, de akkor pont hogy azért, mert nem sima volt a leszállás. Hanem "esélyes" volt egy tömegkatasztrófa. De megúsztuk :) Ott megérdemelte a tapsot. De az, hogy "simán leteszi", hát kérem az a dolga. És azzal díjazom, hogy legközelebb is ezt a légitársaságot választom.
Nekem van pilóta ismerősöm, és mindig "egyszeri turistának" nevezi a tapsolókat.
Hali!
Imádok repülni és tudom, hogy a leszállásnál jobb csak a felszállás pillanata. Iszonyat jó érzés, amikor landolás közben látod az aszfaltot, de tudod, hogy még nem ért le a kerék s csak siklasz az aszfalt felett! :)
én mindig a szárnynál szoktam ülni és a leszállás nem annyira borzalmas. Én pilóta akarok lenni és ezekhez hozzá kell majd szoknom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!