Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » A repülőgép leszállás mindig...

A repülőgép leszállás mindig borzalmas?

Figyelt kérdés
Én egyszer repültem életembe és akkor meg is fogadtam,hogy utoljára.Olyan rossz volt,amikor leszállt a gép,mint ha zuhantam volna.Mindegyik ilyen vagy csak néha?
2010. jan. 8. 10:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Jujj azt szerettem volna irni,hogy nem a vezetővel van a bajom.Én is megtapsoltam.Nagyon szépen rakta le a gépet.
2010. jan. 8. 12:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Jó ősi szokás ez a tapsikolás :) Ritkán tapasztalom nem Magyarországról vagy Magyarországra repülő gépeken, de ott is valószínű, hogy "magyar kezdi"...

Életemben egyszer tapsoltam, de akkor pont hogy azért, mert nem sima volt a leszállás. Hanem "esélyes" volt egy tömegkatasztrófa. De megúsztuk :) Ott megérdemelte a tapsot. De az, hogy "simán leteszi", hát kérem az a dolga. És azzal díjazom, hogy legközelebb is ezt a légitársaságot választom.

Nekem van pilóta ismerősöm, és mindig "egyszeri turistának" nevezi a tapsolókat.

2010. jan. 8. 13:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Hali!

Imádok repülni és tudom, hogy a leszállásnál jobb csak a felszállás pillanata. Iszonyat jó érzés, amikor landolás közben látod az aszfaltot, de tudod, hogy még nem ért le a kerék s csak siklasz az aszfalt felett! :)

2010. jan. 17. 14:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Túl vagyok a második repülésemen és nem volt semmi probléma.Nagyon dúrva volt a különbség a kettő között.Az elsőnél megfogadtam,hogy soha többé nem fogok repülni,meg elfehéredtem(párom szerint)...most meg semmi nem volt.Úgy örültem!
2010. jan. 27. 16:05
 15/15 anonim ***** válasza:

én mindig a szárnynál szoktam ülni és a leszállás nem annyira borzalmas. Én pilóta akarok lenni és ezekhez hozzá kell majd szoknom.

http://www.youtube.com/watch?v=WeyRVTDZ-iI

2010. nov. 13. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!