Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Párizsban hol lehet sátorozni?

Párizsban hol lehet sátorozni?

Figyelt kérdés
belvárosban park vagy kissebb erdõ ahol lehetséges?
2014. máj. 31. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehetni lehetséges, csak nagyon drága a bírság. A belvárosban biztos nem lehet sátrazni. Csak külváros jöhet szóba. Szerintem hosteling International is van keping.
2014. máj. 31. 21:37
 2/9 A kérdező kommentje:
én sátrazni akarok normálisan nem kempingezni amiért fizetni kell. külváros az nagyon messze lenne a belvárostól?
2014. máj. 31. 21:45
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

a kulvarosokban kb. 10 percig lenne meg a cuccod a satraddal egyutt. egyfelol tele vannak a kulvarosok afrikai bevandorlokkal (arabok, feketek), perceken belul kirabolnak egy ilyen hulyegyereket (mar bocs, de annyira ostoba a kerdesed, hogy nem tudok mast irni). masfelol a gendarmerie (csendorok) a maradek 10 percben ugy rabomobilba vagnak es ejszakara a legkozelebbi cellaba vagnak, hogy reggelig ki se engednek.

nem ciganytabor Parizs, hogy csak ugy lesatorozz akarhol...

2014. máj. 31. 21:48
 4/9 A kérdező kommentje:
ezt most azért írtad mert mondtam hogy nem kempingezni akarom amiért fizetni kell? milyen alapon szólsz bele a terveimbe? hidd el te hozzám képest sokkal cigányabb vagy hamár a pénz ennyire számít neked.
2014. máj. 31. 21:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen, az Előttem szólót tudnám én is megismételni. Azért is írtam a hostelt elsőre már.

De hallod, próbáld meg és meséld el hogy sikerült. Egyébként a külváros, sőt már a belváros kintevbi kerületei is gettó negyedek. Ugy hogy nem igazán gerilla alvásra van tervezve Paris.

2014. máj. 31. 21:54
 6/9 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem erre van tervezve de valami erdõ kintebb sincs? nyílván nemfogok a legputribb helyre lesátrozni az afrikaiak közé elijesztésképpen nem jött ssze.
2014. máj. 31. 22:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez egy bazi nagy város, ahol annyian laknak mint az oroszok. Még mellé a nagyja nem is eredeti francia. Nem találsz olyan helyet ahol Te nem leszel szem előtt. Ha még is, akkor az már Nem Párizs, hanem valamelyik környező település. Ahol meg elég hamar kiszúrnak ha beteszed a lábadat.
2014. máj. 31. 22:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Maximum ha nagyon tökös vagy és jól beszéled a nyelvet, akkor lemászhatsz a katakombákba aludni a francia fiatalokkal. De ez elég nagy diplomáciai ügy is lehet.
2014. máj. 31. 22:12
 9/9 A kérdező kommentje:
ki a franc mondta,hogy nemlenne hol aludnom?o.O
2014. máj. 31. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!