Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Neki mertél már vágni a...

Ladylatex kérdése:

Neki mertél már vágni a világnak pénz nélkül?

Figyelt kérdés

Olvastam már egy ilyen kérdést itt, csak az már több éve lett felrakva és a válaszok is 2-3 évesek, azóta pedig valamelyest változott a világ.

Én magam sokszor úgy érzem, hogy szeretnék elmenekülni az életem elől és valami újat felfedezni. Mindig is érdekeltek más kultúrák, más emberek, és a megismerésük iránti vágy egyre csak fokozódik bennem amikor azt érzem, hogy nincs mit veszítenem itthon. Sajnos anyagilag közel sem állok úgy, hogy akár egy pár napos utazást megengedhessek magamnak, és valahol iszonyatosan vonz a "járjuk be Európát egy hátizsákkal"-project, de ehhez túlságosan félek, főleg egyedül, na meg olyan angol tudással, hogy megértek mindent, megszólalni viszont nem tudok.

Jelenleg nem tudom merre tart az életem, azt sem tudom, mi az amire igazán vágyom, mi az, amit véghez kell vinnem. Sok minden érdekel és megelégednék az itthoni életemmel is ha normális munkahelyem lenne és nem hagyott volna el a párom. Télen fogok államvizsgázni, megszerzem a diplomám, de ez cseppet sem hoz lázba, üresnek és céltalannak érzem magam minden egyes pillanatban. Úgy gondolom, kell valami őrültség, valami tartalmas és elképesztő tett az életembe ahhoz, hogy egy kicsit megtaláljam önmagam. Ezért szeretném, ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat és valamiképp bátorítanátok rá, hogy vágjak bele. (természetesen azt sem bánnám, ha találnék ehhez partnert :P) 21/L

2014. máj. 31. 20:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Véghez lehet vinni!
2014. jún. 5. 20:30
 12/14 anonim válasza:
Hihetetlen..Amit leírtál az egy az egyben nálam is így van.Nagyon jó volt olvasni amiket írtál,és látni hogy mások is gondolkodnak így ahogy én.Igaz már egy év majdnem eltelt azóta mióta írtad,de remélem már jobbra fordult nálad minden,és hatalmasakat túrázol.Én most nyáron készülök egy hatalmasra.:) 18/F
2015. márc. 29. 17:04
 13/14 A kérdező kommentje:
Jézusom, már majdnem eltelt egy év?! :O Elég szomorú, ugyanis nem sok minden változott. A szakításon végre túl vagyok, igaz több, mint fél év kellett hozzá, és az, hogy végre legyen valami igazán nagy célja az életemnek. Egyelőre nem találtam még meg, hogy miben vagyok tehetséges, de ettől függetlenül kialakult bennem egy jövőkép, amiből nem engedek. Az államvizsgára szinte semmit nem készültem, jól meg is buktam, júniusban replay :D A jogsim még mindig folyamatban van, elég lassan megy, mert nincs időm vezetni járni, igaz már csak 5 alkalom van hátra. A melóm ugyanaz, időközben eléggé megszerettem, csak hát a pénz az mintha nem is lenne... Néha eszembe jut, hogy mennyivel könnyebb lenne kilépni az életemből és nekivágni az ismeretlennek, a mai napig izgat, hogy mi történne, milyen tapasztalatokkal gazdagodnék. Nem mondtam le a világlátásról, egyszerűen csak más módon szeretném átélni. Ettől függetlenül csodálom azt, aki eltudja szánni magát egy ekkora lépésre, és nagyon sok szerencsét kívánok hozzá! :)
2015. márc. 29. 18:20
 14/14 anonim válasza:
Into the wild - Út a vadonba, engem ez a film inspirált anno, könnyes szemekkel néztem meg kétnaponta.. A zenéje pedig.. azon is bőgtem, megmondom őszintén (Society). Aztán jött életem szerelme, és értelmet adott mindennek, ami körülöttem zajlik. De egyszer elmegyünk együtt a vadonba..! :-)
2017. márc. 22. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!