Mennyi költőpénzt adjak?
Figyelt kérdés
A gyerekem most áprilisban megy ki Londonba,8napra. Szerintetek mennyi pénzt adjak neki pl. egy vacsira vagy egy ebédre/reggelire ,és még mellé ha vásárol kis csecse-becséket? Olyan helyre megy ,hogy csak a szálláson este lesz tehát csak este tud magának főzni. Ti mennyi pénzzel engednétek el? Sajnos nem vagyok jártas a londoni árakban.2014. márc. 22. 18:26
2/6 anonim válasza:
A fent nevezett összeg magyarra átszámolva soknak tűnhet, de ennyiből látom biztositottnak a napi többszöri minőségi étkezést és a szabadon felhasználható pénzt
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. márc. 22. 18:52
4/6 anonim válasza:
én keveslem a 120-150 fontot...én adnék neki 200-at.
5/6 Terminator888 válasza:
Szerintem 100-120 font elegendö.
Söt kevesebb is, ha este keszit maganak masnapra reggelit.
6/6 anonim válasza:
Lehet , hogy kint a kenyér, átszámítva egy 1000-es de ott úgy is keresnek. Szerintem 150 alatt semmiképp nem engedném ki..
Netán ha valami baj történik, legyen nála elég pénz. Úgy is csak annyit fog belőle költeni , amennyi kell neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!