Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mennyi költőpénzt vigyünk?

Mennyi költőpénzt vigyünk?

Figyelt kérdés

1 nap Mostár és 1 nap Dubrovnik. Szállás és félpanzió az rendezve.

Nem tudom mennyi kunát és eurót kellene beváltanunk.Ti mennyit vinnétek?

2012. szept. 20. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Szóval 2 napot lennétek összesen külföldön. Nem tudom, hogy mik az igényeid, de remélem tudod, hogy Dubrovnik Horvátország legdrágább városa. Szerintem fizess kunával, azt Mostar-ban is elfogadják. Kb. 300-350 kunát vinnék magammal, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy nincsenek nagy igényeim, el voltam 1 hétig Splitben 600 kúnával, és még hoztam is haza belőle.
2012. szept. 20. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
...és az útiköltség?
2012. szept. 20. 16:05
 3/6 A kérdező kommentje:
bocs az is rendezve
2012. szept. 20. 18:02
 4/6 A kérdező kommentje:
gyakorlatilag csak ami a városnézéshez kell.
2012. szept. 20. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:

A városnézéshez nem, kell pénz!

Viszont, ha akarsz venni fagyit, üdítőt, vagy valami kaját, akkor kellhet egy százas, ha amúgy mindened fizetve van.

Amennyiben viszont valami apró szuvenírt is szeretnél hazahozni, akkor vigyél még egy százast.

(Amúgy én biztosan többet vinnék, mert ugye sohasem lehet tudni, legfeljebb elköltöm a legközelebbi utamon.)

2012. szept. 21. 05:10
 6/6 anonim ***** válasza:
*ha megmarad.
2012. szept. 21. 05:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!