Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Amerikába utaznék de valószínű...

Amerikába utaznék de valószínűleg büntetve leszek. Mi lehet ilyenkor? Bővebben leírom lentebb.

Figyelt kérdés
Szóval tavaly májusban sikerült egy orrcsontot szilánkosra törnöm önvédelemből ami miatt súlyos testisértés miatt álltam bíróság elé tavaly decemberben, akkor kaptam 3 év próbárabocsájtást de az ügyészég 3 nap gondolkodási időt kért és fellebbeztek ami miatt valószínűleg megyei bíróság elé kell majd állnom, jobb esetben helybenhagyják az ügyet rosszabb esetben akár fel is függeszthetnek. hogy van e valami módja hogy kijussak ezek ellenére is? Köszönöm a válaszokat előre is.
2014. márc. 10. 15:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nincsenek tanúk. Nem tudom bizonyítani hogy magam védtem. A "sértettnek" viszont látlelet stb... szóval..
2014. márc. 10. 18:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem a kérdésre válaszolok, de a látlelet még nem bizonyítja azt, hogy te támadtad meg. Nincs neked ügyvéded? Mi az, amit te bevallottál? Mert ha önvédelemre hivatkoztál, akkor pusztán a sértett vallomása alapján egyéb bizonyítékok nélkül nem ítélhetnek el.
2014. márc. 10. 19:48
 13/13 A kérdező kommentje:
Bevallottam hogy én ütöttem meg.Elmondtam hogy önvédelemből és hogy szerencsétlenül találtam el nem szándékos ütés volt. Van ügyvédem ő jelen volt és jelen is lesz a következő tárgyaláson ha esetleg nem helybenhagyják hanem még egyszer tárgyalják. a sértett névszerint jelentett fel mert ismerjük egymást és ezalapján tettem beismerő vallomást mivel aki kihallgatott annyit mondott hogy csak egy megrovás várható ezért.. ehez képest már talán másodjára fogják tárgyalni...
2014. márc. 10. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!