Mennyire lehetséges és biztonságos Liszt Ferenc 2-n aludni?
Figyelt kérdés
Szó szerint aludni, mivel hajnalban megy a gépem, Bp-en szállodára meg nem tudok költeni, viszont másnap meg nem akarok zombi üzemmódban lenni. Csak 1 kézipoggyászom lenne, hogyan tudom megvédeni, hogy alvás közben ne raboljanak ki, ne lopják el?
Segítségeteket köszönöm.
2014. márc. 8. 16:19
11/13 anonim válasza:
nyugodtan aludhatsz ott, én barcelonában kétszer is aludtam már a reptéren, szerintem mindenhol megengedik. nekünk se volt pénzünk már szállodára, és hajnalban ment a gép. nagyon sokan aludtak amúgy rajtunk kívül ott, normális emberek, akik nem lopni mentek, de én amúgy a bőröndömet használtam párnának, azért a fejem alól csak nem húzzák ki. biztonsági őr nem nagyon volt amúgy, csak pár takarító. ja arra számíts hogy nagyon hideg lesz, vigyél egy polár takarót mindenképp!
12/13 anonim válasza:
amúgy egész kényelmesnek tűnnek azok a fekete bőrkanapék a budapesti repülőtéren, szerintem nem lesz akkora szenvedés mint ahogy ti azt előadjátok. én örülnék hogy utazhatok, nem hogy ezen szenvedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!