Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mennyire lehetséges és biztons...

Mennyire lehetséges és biztonságos Liszt Ferenc 2-n aludni?

Figyelt kérdés

Szó szerint aludni, mivel hajnalban megy a gépem, Bp-en szállodára meg nem tudok költeni, viszont másnap meg nem akarok zombi üzemmódban lenni. Csak 1 kézipoggyászom lenne, hogyan tudom megvédeni, hogy alvás közben ne raboljanak ki, ne lopják el?

Segítségeteket köszönöm.

2014. márc. 8. 16:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nyugodtan aludhatsz ott, én barcelonában kétszer is aludtam már a reptéren, szerintem mindenhol megengedik. nekünk se volt pénzünk már szállodára, és hajnalban ment a gép. nagyon sokan aludtak amúgy rajtunk kívül ott, normális emberek, akik nem lopni mentek, de én amúgy a bőröndömet használtam párnának, azért a fejem alól csak nem húzzák ki. biztonsági őr nem nagyon volt amúgy, csak pár takarító. ja arra számíts hogy nagyon hideg lesz, vigyél egy polár takarót mindenképp!
2014. márc. 10. 21:26
 12/13 anonim ***** válasza:
67%
amúgy egész kényelmesnek tűnnek azok a fekete bőrkanapék a budapesti repülőtéren, szerintem nem lesz akkora szenvedés mint ahogy ti azt előadjátok. én örülnék hogy utazhatok, nem hogy ezen szenvedni...
2014. márc. 10. 21:28
 13/13 TappancsMancs ***** válasza:

:D

[link]

2014. máj. 7. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!