Eloszor fogok repulni. Mire szamitsak? Rosszul lehetek?
Az én gyerekeim nagyon rosszul szoktak lenni autóban és buszon is, 20 percnél hosszabb útra már gyógyszert kell nekik adnom előtte, hogy ne dőljenek ki, de repülőn soha nem voltak rosszul, pedig utaztak már sokszor (külföldön lakunk, csak tavaly hatszor ültek gépen)
Nagyon kicsi az esély arra, hogy rosszul legyél, én még sosem láttam senkit hányni.
Arra figyelj viszont, hogy ne legyél megfázva, ne legyen bedugulva az orrod. Ha mégis, akkor orrcsepp/spray legyen kéznél (akkora pici mennyiséget felengednek). Én egyszer utaztam betegen, a leszálláskor be volt dugulva az orrom, bizonyos magasságban azt hittem hogy baltát vágtak az agyamba és mentőt kell hívni hozzám a kifutópályára. Viszont ahogy ereszkedtünk, egy magasságnál azonnal megszűnt a fejfájásom. Ez az egy szerintem amire érdemes figyelni.
Utolsó!
Te sem repültél még soha!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!