Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Reptéri illetéket hogyan...

Reptéri illetéket hogyan lehet elkerülni?

Figyelt kérdés
utána néztem és ez a reptér használatának a díja ha minden igaz.ez mindenhol ilyen sok?ilyeneket találtam: 1hét mindennel eggyütt 40ezer + illeték 30ezer.inkább akkor dobjanak ki ejtőernyővel a környéken.normálisak ezek?majd pont azért fizetek 30ezret hogy átsétáljak a reptéren meg az 5perces út 2 órát tartson mert 64szer átvilágítanak meg minden és még azt is én fizessem ki?nem voltam még külföldön de lehet jobban járok ha autóval megyek.
2014. jan. 17. 21:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

18: én utaztam a Nazca vonalak felett kisgéppel, ami a mezőről szállt fel és le. Nem volt drága amúgy.

Míg utasszállítón sosem voltam rosszul, azon a gépen nagyon büszke voltam magamra, hogy nem hányom telibe a pilótát és nem f...stam be az ijedtségtől egy-egy széllökéskor, pedig nem volt rossz idő. A levegőben nem voltam benne biztos, hogy leszálláskor még tiszta lesz a bugyim és a pólóm.

2014. jan. 18. 00:47
 22/29 anonim ***** válasza:
A nem drágát úgy értettem, hogy 10 éve fizettem 30 dollárt egy 20-30 perces útért.
2014. jan. 18. 00:57
 23/29 A kérdező kommentje:
én nem félek némi veszélytől.egyébként érdekes módon arányosan az út árához drágul az illeték is.na vki megmondaná hogy 2 nagyforgalmú reptér közt mi a különbség hogy az egyik 2szer annyit kér? 40ezres úthoz 30ezer illeték 80 ezreshez 70 ezer.ez lehúzás lehet ezen lovagolni attól még az marad.csak magad járatod le ha úgy véded őket mintha tied lenne a reptér.utazási irodáknál már a jegyben benne van az illeték és ráteszik még egyszer akkor az hova is megy?biztosan a reptérnek megy mind a 2.és nem valaki zsebre teszi igaz?szánalmas.ébredj fel.
2014. jan. 18. 19:33
 24/29 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező jó sok marhaságot össze írtál itt.

Én Európán belül sokszor repültem 1000 Ft alatti jegyekkel és sok ismerősöm szintén.

Úgyhogy most akkor számold újra a 10 ezer utas per nap illetve 30 milliárd meg egyéb hülyeségedet. ;-)

2014. jan. 18. 19:42
 25/29 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy kötelező utazási irodával menni? Szinte bárhova mehetsz nélkülük is. Olcsóbb többnyire de cserébe magad intézel mindent.
2014. jan. 18. 19:45
 26/29 anonim ***** válasza:

Kérdező te értesz bármit is a reptér-üzemeltetéshez? Mert az a gyanúm, hogy nem. Ha meg nem, akkor milyen jogon mondod meg, hogy mennyibe kerül fenntartani egy repülőteret? Tán amikor bemész a patikába venni egy gyógyszert, ott is leállsz vitatkozni a patikussal, hogy annak a gyógyszernek az előállítása biztos sokkal olcsóbb? Most ez vagy egy troll kérdés, vagy tényleg ennyire sötét vagy. Ha esetleg szeretnél egy kicsit felvilágosodni, akkor olvasd el ennek az oldalnak az összes anyagát, persze ez még csak a reptér-üzemeltetésnek egy kicsi szelete: [link]

Azt is írtad, hogy egy gépnek egy légiirányító jut, ami szintén oltári nagy marhaság, különböző körzetek, és magassági szintek szerint külön irányítók vannak.

Itt egy link, ahol a különböző irányítási részlegek "elérhetősége" szerepel, ebből láthatod, hogy hány irányító is dolgozik:

[link]

Innen többet nem szólok hozzá, mert vagy felfogod, hogy az egész nem olyan egyszerű, mint ahogy az elején gondoltad, vagy nem, de akkor meg úgyis kár vitatkoznom, a tehenekhez sem szoktam odamenni, hogy a kvantumfizikáról társalogjak velük. Egyébként meg hiába hőzöngsz itt, hogy ez milyen pofátlan lenyúlás, mert senki nem kényszerít fegyverrel, hogy repülővel utazz! Ez a te szabad döntésed, hogy kifizeted-e a reptéri illetéket, vagy sem, ha kifizeted, akkor utólag ne háborodj fel, hogy milyen sok, ha meg nem fizeted ki (nem utazol), akkor meg megint nincs okod felháborodni.

2014. jan. 18. 21:50
 27/29 anonim ***** válasza:

" akkor olvasd el ennek az oldalnak az összes anyagát"

Hát a kérdező eddigi irományai alapján én nem nézném ki, hogy tud angolul. :)

2014. jan. 18. 22:33
 28/29 anonim ***** válasza:

Én ébredjek fel???? Nézd már meg pl. hogy mennyi lenne egy Budapest-Párizs fapadossal (néha jó kis akciókat lehet kifogni) és vonattal. Na meg hogy mennyi ideig tart az út.

Azt mondod, hogy repteret is csak a tévében láttál, mi meg bejártuk a fél világot. Mucsarögöcse-alsón ahol laksz ott lehet, hogy a matarészeg Józsi bácsinak elég két méter hogy leszálljon a bicikliről, de egy repülőnek nem elég egy bolhaf...sznyi leszállópálya, annak baromi nagy terület kell, hangárok, üzemanyagtöltő-állomás, profi kiszolgálószemélyzet, radarok, repülésirányító rendszerek, azokat profi módon kezelő személyzet, takarítók, lámpák, ahhoz iszonyat nagy villanyszámla, stb. Fingod sincs arról, mi van a nagyvilágban és szajkózod a hülyeséged a tanya sarkából.

2014. jan. 19. 01:23
 29/29 anonim ***** válasza:

Hagyd, felesleges vele vitatkozni. Valószínű csak unatkozott a kérdező és provokálni akart vagy annyira sötét, hogy azon itt úgyse tudunk segíteni.

Ez az ejtőernyős kiugrás pl. azért eléggé elárulja, hogy tök kamu a kérdés. :D

2014. jan. 19. 02:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!