Reptéri illetéket hogyan lehet elkerülni?
nem fukar vagyok de a semmire nem fizetek.és még ilyet találtam amire állítólag az illeték megy:(és fel sem ajánlják hogy elehet kerülni vhogy)
repülőgép fogadása: hadd ugorjak ki ejtőernyővel a környéken
csomagkezelés:köszöni szépen az a kevéske csomag nagyon jó helyen van nálam is
utasok csekkolása megint csak elkerülhető,én fizessek azért mert szerintük mindenki terrorista.akkor sztem meg mindenki tolvaj és fizessék ki nekem egy új méregdrága riasztó árát és beszerelését itthonra.
nevetséges,és még apróbetűvel írják rá hátha vki nem olvas és jól ráfarag.
1. hülye vagy.
2. nem kerülheted el! Ne az utazási irodákból indulj ki, ők még az illetékre is illetéket tesznek. Fapados korszakot élünk, olcsón el lehet jutni 1-1 európai célpontra. Persze nyáron jóval drágább a jegy, mivel szezon van. Ha 1 magad mész, akkor messze a kocsi a legdrágább megoldás. Kocsi akkor olcsóbb, ha többen utaztok és osztódik a költség.
1 hülye lehetsz te ha szeretnél én nagyon is okos vagyok. például nem fizetek olyasmiért amiért semmit nem kapok.
2 ázsiába szeretnék de utazási irodán kívül mégis hogy a fenébe szervezzek magamnak szállást meg mindent és ha véletlen eltévedek mi a frászt csináljak ott. pl jordánia holt tenger vagy oroszország távolkeleti vidékei? csörögjek oda magyarul a mittudomén pézsmatulok hotelba az orosz recepciósnak hogy van e szobájuk?
Szerinted a repulogep kiszolgalasat, a repter uzemelteteset mibol fizetik...?
Utazz fapadossal, nem veletlenul olcso, messze rak le az uticeltol, de legalabb olcso repteren.
az hagyján de az hogy elkérnek egy vagyont az már túlzás. ahányan megfordulnak egy nagyobb reptéren ennyi pénzből nemhogy fenntartják de aranyba önthetnék az egészet.napi sokezer vagy több tízezres utasszám mellett mi pénz helytől meg társaságtól függően 30-50-70ezer ft illeték/fő? 1nap alatt megvan minden aztán többi meg tiszta haszon.
ha messze raknak le akkor megoldják az utaztatást?pl az nem zavar ha +30ezer helyett fizetek + 5-10ezret aztán vigyenek busszal 100-200kilométert.
azért ennyire nem lehet drága.aránytalanul sok.akkor meg ne úgy hirdessék hogy 40ezer apróbetűvel meg hogy ja hoppá még 30ezer.lehet számolgatni 10ezer utas x 30ezer illeték az 300millió.1millió utas 30milliárd.
rengeteg irányító?sztem egy gépre egy jut a többit és én fizessem?persze azoknak sem kéne annyit fizetni.pár éve sztrájkoltak itthon mert nem volt nekik elég havi nettó egy milla.pofátlanság határtalan.meg a betont sem érnek rá naponta cserélni meg nem is kell,de nem is lehetne a forgalom miatt.és az sem drága.takarítókat sehol sem fizetik túl,fények izzók sem olyan eszméletlen drágák bár gondolom a bolti izzónál drágábbak.de még mindig nem értem hova jön ez ki egy főre ennyire.ha kérnének egy tízest még mindig nem lennék így kiakadva.még az is éves szinten milliárdos bevétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!