Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Ryanair: 10 kg-s kézipoggyász...

Ceciliax kérdése:

Ryanair: 10 kg-s kézipoggyász + laptop (laptoptáskával) felvihető a gépre ingyenesen?

Figyelt kérdés
abba a kis tízkilós pogyiba nem fog beleférni a laptop, szóval vihető mindkettő, vagy inkább vegyek egy nagy, feladandó bőröndöt, és vigyem a laptopot a gépre?

2013. dec. 23. 09:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Oké, nagyon szépen köszönöm :)
2013. dec. 23. 21:40
 12/15 anonim ***** válasza:

nem tudom, hogy aktuális-e még, de a vázoltak alapján a laptopot nem viheted fel ingyen.

Két ingyenes kézipoggyászt lehet felvinni, de megvannak szabva a paraméterek!!!

"Utasonként (kivéve csecsemőket) egy kézipoggyász maximum 10kg súlyú és 55 cm x 40 cm x 20 cm méretű, illetve egy darab maximum 35 x 20 x 20 cm méretű kisebb táska"

ez mind rajta van a ryanair honlapján. ami ezekbe nem fér bele, azt nem viheted fel a gépre, ha magaddal akarod vinni, akkor plusz pénzért feladhatod és a csomagtérbe kerül.

2014. jan. 13. 20:20
 13/15 anonim ***** válasza:

"nem tudom, hogy aktuális-e még, de a vázoltak alapján a laptopot nem viheted fel ingyen. "

Miért ne vihetné, ha belefér a kisebb vagy nagyobb kézipoggyászába? persze 3. kézi poggyászként nem viheti

2014. jan. 13. 20:31
 14/15 anonim válasza:
én is szeretnék felvinni a 10kg-os poggyász mellé egy kisebb táskát, ami belefér a paraméterekbe. kérdező, végül kellett fizetned? vagy felvihetted? köszi előre is!
2014. jan. 30. 19:07
 15/15 anonim ***** válasza:

azért mondtam, hogy nem tudja felvinni, mert a kérdésben benne van, hogy a nagy kézipoggyászba nem fog beleférni, és gondolom a kicsibe meg pláne.

2014. jan. 30. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!