Ryanair: 10 kg-s kézipoggyász + laptop (laptoptáskával) felvihető a gépre ingyenesen?
nem tudom, hogy aktuális-e még, de a vázoltak alapján a laptopot nem viheted fel ingyen.
Két ingyenes kézipoggyászt lehet felvinni, de megvannak szabva a paraméterek!!!
"Utasonként (kivéve csecsemőket) egy kézipoggyász maximum 10kg súlyú és 55 cm x 40 cm x 20 cm méretű, illetve egy darab maximum 35 x 20 x 20 cm méretű kisebb táska"
ez mind rajta van a ryanair honlapján. ami ezekbe nem fér bele, azt nem viheted fel a gépre, ha magaddal akarod vinni, akkor plusz pénzért feladhatod és a csomagtérbe kerül.
"nem tudom, hogy aktuális-e még, de a vázoltak alapján a laptopot nem viheted fel ingyen. "
Miért ne vihetné, ha belefér a kisebb vagy nagyobb kézipoggyászába? persze 3. kézi poggyászként nem viheti
azért mondtam, hogy nem tudja felvinni, mert a kérdésben benne van, hogy a nagy kézipoggyászba nem fog beleférni, és gondolom a kicsibe meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!