Milyen árban mozognak a nagy méretű gurulós bőröndök?
Figyelt kérdés
Nem a márkás darabokra gondolok több tízezerért, emgfelel nekem egy TESCO-ban kapható kétszer használatos :D szóval ezek kb mennyibe kerülnek?2013. dec. 7. 14:11
1/5 anonim válasza:
7000ft-ért vettem a Kinaiban. Tök jól néz ki,ilyen árban találsz a Tescóban is,az is Kinai úgyis!
2/5 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, mi is ennyiért vettünk Kínaiban, nincs vele semmi gond.
3/5 anonim válasza:
(előző vagyok)
De vehetsz akár használtat is még olcsóbban.
Ezeket az oldalakat ajánlom:
www.aprod.hu
www.jofogas.hu
www.expressz.hu
4/5 anonim válasza:
Én Ikea-sat kaptam és vettem. Igaz, hogy nem olcsó (de Ikea family carddal kapsz rá kedvezményt), de tényleg nagyon jók :) Három táskám van onnan és imádom őket: a kereke nem zörög és nagyon jól meg lehet pakolni :)
5/5 anonim válasza:
ne vegyél! mi vettünk az első használatkor letört a hosszú húzókája! szart sem érnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!