Graz-i csokigyárban van lehetőség venni csokit, ha igen akkor milyen árakban mozognak ott?
Figyelt kérdés
Ha te is voltál már ott, akk egy kicsit tudnál mesélni, hogy mien volt.2011. ápr. 20. 20:44
1/2 anonim válasza:
Igen lehet venni és sokkal olcsóbb mint boltban. Anyám 1x volt egy svájci csokigyárban és nem hazudok ha azt mondom h 3 szatyor csokival jött haza.
2/2 anonim válasza:
Én voltam már olyan csokigyárban,az volt az akció, hogy amit meg tudsz enni bent a boltban, azt nem kell kifizetni
Modanom sem kell, rosszul is lettem utána:)
amúgy miden csokigyárban van márkabolt, ahol a bolti ár töredékért lehet csokit venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!