Honnan lehet beszerezni a TB kártya EU-s változatát? Mi kell hozzá, hogy és hogy adják ki? 18év alattinak kell a szülő aláírása hozzá?
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 18:02
1/4 anonim válasza:
az Európai Egészségbiztosítási kártyára gondolsz? Én az egészségbiztosítási pénztárnál intéztem, bementem kitöltöttem egy adatlapot és rögtön meg is csinálták ott helyben, ingyenesen. azt nem tudom kell e szülő aláírása mivel én már elmúltam 18. de itt egy tájékoztató olvasd el.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2009. nov. 18. 18:34
3/4 anonim válasza:
de most komolyan létezik ilyen ? mert nekem nagyon kellene, de úgy tudtam, hogy csak sürgősségi ellátásra vonatkozik.
ha létezik úgymond általános egészségügyi ellátásra jogosító kártya az Unión belkül, írd már meg nekem lécci
4/4 anonim válasza:
Igen létezik ilyen. A balesetbiztosítást nem helyettesíti. Ha balesetet szenvedsz pld. addig ingyenes amíg összeraknak annyira, hogy ki tudj támolyogni a kórházból. Onnantól a sorsod nem érdekli őket. Ha tovább akarsz maradni, vagy mentővel hazajönni, akkor fizetsz zsebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!