Kempingben biztonságban vannak a cuccaink a sátorban?
Sátorozni megyünk, sose voltam még. Nyugodtan otthagyhatjuk a sátrat, benne a cuccainkkal?
Este mennyire van hideg sátorban? Miben aludjunk? Egyéb jótanács?
Mi szinte minden hétvégén kempingezünk.
Zárt kempingben, a balatonon. Soha, semmi nem tűnt el, sem a sátorból, sem a környékéről.
Pedig bicikli, gyerekutánfutó minden ott van olyankor.
Szép is lenne mindent lecipelni a strandra. Ennyi erőből ott se hagyd, mert akár onnan is elviszik.
(Mi a napsátrunkat lent felejtettük 1 hétre a strandon mikor hazajöttünk. És ott volt érintetlenül, ahol hagytuk.
A kislányom csomagolásnál kivette a labdáját, és az ott maradt a sátor helyén, a bokorban. Leadták a recepción.)
Mikor, hova mentek?
Alvásra Mi paplanhuzatot vittünk, bőven elég volt.
Kérdezz nyugodtan.
Köszi a választ. Kicsit aggódok, bár nagy értékeket nem viszünk, de azért mobil, ruhák meg hasonló cuccok ott lennének a sátorban amíg strandolni megyünk. Sarudon leszünk az Eurostrand kempingben. Nem tudom milyen hely.
Még az érdekelne hogy a pénzt hova teszitek? Mert strandon a vízbe csak nem vihetem, kint hagyni meg nem szeretném...
3as vagyok.
A Tisza tónál (de sehol kempingben) Nekünk semmi problémánk nem volt.
A pénzt pedig levittük a strandra. A gyerek "napsátra" nem nyitott, hanem felcipzározható eleje van, így mikor bementünk a vízbe, betettünk mindent a sátorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!