Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A balatonszemesi Vadvirág...

A balatonszemesi Vadvirág kempingben van ingyenes wifi?

Figyelt kérdés

2013. júl. 14. 14:50
 1/4 anonim válasza:
A wifi mindig ingyenes, mert a wifi a telefonodban, laptopodban van..Az internet az, ami nem ingyenes.Akkor ingyenes, hogyha wifi-n keresztül rá csatlakozol.
2013. júl. 14. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Első:

Fizetős wifiről ezek szerint még nem hallottál? Csak mert van olyan...

2013. júl. 14. 14:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Vannak fizetős wifik, az úgy működik hogy megkere3sed az üzemeltetőt fizetsz azért hogy megadja a jelszót amit naponta megváltoztat és ennyi. De ha van ingyenes wifi pont akkor természetesen nyugodtan használhatod, mert általában szokott lenni ilyen helyeken, vagy keresel egy közeli éttermet vagy kávézót ott 1000% hogy kell lennie.

Bár nem értem hogy ha nyaralni mész akkor miért kell internet, mert gondolom kikapcsolódni akarsz nem netezni amit hétköznapokon szoktál. Ha tájékozódásra kell vagy más egyébre, akkor megértem de ha csak a közösségi oldalak miatt neteznél ott akkor nem igaz hogy azt a pár napot nem bírod ki net nélkül. Akinek ha fontos vagy telefonálni csak tud gondolom.

De te tudod.

2013. júl. 14. 15:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nem a facebook miatt kérdeztem, nyugi :)

2013. júl. 14. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!