Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Hol tudok venni tűrhető áron...

Hol tudok venni tűrhető áron túrazsákot?

Figyelt kérdés
tűrhető ár, max 20 ezer. 60-80 literes kellene. Neten lenne a legegyszerűbb, helyileg meg Debrecen

2013. júl. 7. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Decathlonban nézz körül. A honlapjukon most elég borsos árúakat hoz csak be, de én anno az enyémet ott vettem egész jó áron és azóta is nagyon szeretem, merevítős, magassághoz állítható.

Tescoban is szokott lenni akcióban, bár általában merevítő nélkül, kicsit gyengébb minőségben, bár ezáltal jóval olcsóbb is.

2013. júl. 7. 14:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Az enyémet Tescoban vettem, 6000ft volt, 70 literes és semmivel nem rosszabb minőségű mint amiket az intersportban néztünk. Na persze noname de kit érdekel mi a neve. Azóta már többször utazott gond nélkül.
2013. júl. 7. 15:50
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2013. júl. 7. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!