Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Ki lehet mosni a túrazsákot...

Ki lehet mosni a túrazsákot mosógépben?

Figyelt kérdés

75 l es adventurer túrazsákom van. nem használtam már 10 éve tuti, most kellene majd a nyárra. nagyon poros. kimoshatom a mosogépben?

fém 'hát támaszt' kiszedtem, a csatokat is leszedjem róla?

2010. máj. 16. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
csat maradhat. Nem ilyen hátizsákom van, de az enyémmel sosem volt gond, csak a merevítőt szoktam kivenni
2010. máj. 16. 23:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vízálló, akkor nyugodtan. Általában a mosógép csak a külső vízálló réteget szokta "bántani", amúgy a hátizsáknak semmi baja nem lesz. A lényeg hogy viszonylag jól szellőző helyen szárítsd, ha lehet udvaron vagy erkélyen (ha kicsit jobb idő lesz), így hamarabb és könnyebben szárad! Nyisd ki minden zipzárját, és úgy akaszd ki. Amíg nem vagy benne biztos hogy teljesen megszáradt, addig ne pakold el, mert biza durván betud büdösödni.

Ja, ami még fontos, hogy valamilyen kímélő programon mosd!

2010. máj. 17. 11:06
 3/4 A kérdező kommentje:
ilyesmi táskám van csak 75 L es, akkor ezt is moshatom?
2010. máj. 17. 12:35
 4/4 anonim válasza:

Én a hátizsákomat langyos vizes ronggyal szoktam letörölgetni. Esetleg egy kis tisztítószer hozzá.

Mosógépbe nem raknám.

2010. jún. 26. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!