Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mire figyeljünk, mit kell...

Mire figyeljünk, mit kell vinni, milyen papírok kellenek, kell eu tb, biztosítás stb?

Figyelt kérdés

Télen költözünk Skóciába..

Mire kell figyelnünk,mit kell kivinni,megéri sok ruhát vinni,milyenek a skótok,milyen az ország,vannak jó bulik?

Milyen papírmunkával jár?kutyát érdemes egyből vinnünk vagy csak később?Szntetek megéri???

Bocsi a sok kérdésért:)De izgulok nagyon...van bennem egy kis félsz is,de amúgy várom és izgulok:)

2009. okt. 3. 16:25
 1/1 anonim válasza:

Én személy szerint nem költöznék el Mo-ról, de Skócia gyönyörű hely....az emberek is jófejek....állítólag munka is van, de azt nem kerestem, mikor ott voltam...

Jah és Edinburgh is nagyon szép...nemcsak a kastély, hanem az utcák is...

Egyébként elvileg az Egyesült Királyságban olcsóbbak a ruhák, mint Mo-n, de mondjuk az albérlet drágább...szóval ha repülővel mentek fejenként max 20 kg....amúgy meg vigyetek mindent amit tudtok, mert nem olcsó az élet odakint....főleg családoknak nem...

2009. okt. 7. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!