Hogy szoktatok repülőjegyet venni?
Nem repültem még, annyira nem vagyok oda érte, de mostanában olyan helyekre szeretnénk menni, ahova repülni kell. De nem nagyon értem a repülőjegy keresést. Pl. akár 100-150 ezer forint különbség is lehet ugyanannál a társaságnál, ugyan oda, csak másabb időpontban. Nem is feltétlen úgy néztem, hogy jövő hétre, hanem mit tudom én fél év múlvára néztem jegyeket, de akkor is akár egy-két hét különbség is sok tízezret jelent. Két jegynél sokszor 100 ezer felett. Csak így lehet jegyet venni?
Nekünk 100%-ban, teljesen mindegy mikor mennénk. Így nyilván akkor, amikorra tudunk olcsóbban jegyet venni. De most keressek rá az egész évre minden napra? Nem lehet valahol ár alapján keresni?
Olyan idegesítő, hogy keresőben ezt látom, hogy már 154 ezertől, aztán rákeresek 6-7 dátumra és akkor nekem csak 230 ezres jegyeket dob ki.
Nagy altalanossagban kedden vagy szerdan utazni mindig olcsobb mint penteken vagy szombaton. Ha tenyleg mindegy mikor mentek, akkor ezeket a napokat nezd. Illetve vannak "red eye" jaratok, ami pl. este 11kor indul es reggel hajnalban erkezik. Ezek is legtobbszor olcsobbak, mint a "normalis" idopontban indulo jaratok.
En mindig az Expediat nezem es mindig kedd/szerda indulassal.
Mikor megnezted ezeket a jegykereso weboldalakat, akkor erdemes ramenni a legitarsasag sajat weboldalra, mert elofordul, hogy ott olcsobb.
Köszönöm a hasznos válaszokat!
Igen, mindegy mikor, csak annyit tudunk, hogy az év második felében, és hely is van több, amit szeretnénk meglátogatni, de nem nagyon tudjuk hol kezdjük, így az egészet a legjobb árú repülőjegyre szeretnénk építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!