Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Ryanair jegyek idővel lehetnek...

Ryanair jegyek idővel lehetnek olcsóbbak? Vagy inkább drágulnak?

Figyelt kérdés
Párizsba készülünk, és nem tudjuk, mikor érdekes megvenni a jegyeket. Mi alapján határozzák meg az áraka, hogy menniy idő van hátra vagy hogy hány szabad hely van? Most azt látom, hogy a következő hétre nagyon drágák a jegyek, utána két van néhány nagyon olcsó, május-június közepes, júliustól, drágább. Vegyük meg most, vagy várjunk még?

2013. márc. 16. 22:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Meg fogom nézni, csak hogy legközelebb okosabb legyek :)
2013. márc. 19. 09:21
 12/21 anonim válasza:

Kár, hogy úgy gondolják, hogy lehet olcsóbb is, mert tök mindegy, hogy melyik légitársaság, a jegyek inkább drágábbak, mint olcsóbbak , ahogy múlik az idő.

Persze, ha figyelt valaki, akkor azt is írtam, hogy betehetnek akciót is, de ez csak akkor van, ha úgy látják, hogy egy bizonyos szakaszon sok az üres hely.De erre várni butaság. Igen, elképzelhető, hogy pont azon a járaton lesz akció, de ez olyan, mint a lottó.

De miért nem hívjátok fel a Ryanairt és kérdezitek meg???

Erről vitatkozni badarság.Ki lehet próbálni ezt is , azt is.

2013. márc. 19. 18:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

"De miért nem hívjátok fel a Ryanairt és kérdezitek meg??? "

Jah, biztos megmondják telefonon, hogy mikor lesz olcsóbb a jegy! XXXXD

2013. márc. 19. 18:51
 14/21 anonim ***** válasza:

"Kár, hogy úgy gondolják, hogy lehet olcsóbb is, mert tök mindegy, hogy melyik légitársaság, a jegyek inkább drágábbak, mint olcsóbbak , ahogy múlik az idő. "

Miért kár? Hú de nagyon nincs igazad, jajj. Az esetek döntő többségében 3-4 hónapnál távolabbra drágák a jegyek és ahogy közeledik az időpont csökkenni fog. Döntő többségében. Ryanról beszélünk, hiszen a kérdésben ryanair szerepelt, bár ez a wizzairre is igaz.

"Persze, ha figyelt valaki, akkor azt is írtam, hogy betehetnek akciót is, de ez csak akkor van, ha úgy látják, hogy egy bizonyos szakaszon sok az üres hely."

Jajj, ne mutasd magad úgy mintha te ezt tudnád. Aki tudja, mert alakítja az árakat, az úgyse fogja a gyk-n kikotyogni hogy megy ez, mert a legszigorúbb vállalati titkokat szegné meg vele. Minden más pedig csak találgatás. Szóval TE úgy gondolod hogy akkor van leárazás ha sok az üres hely. Én is gondolhatok sok mindent, de igazából én sem tudom mi alapján megy ez, ahogy TE sem. :P

"De erre várni butaság. Igen, elképzelhető, hogy pont azon a járaton lesz akció, de ez olyan, mint a lottó. "

A lottós hasonlat nem rossz, csak annyiban, hogy itt jóval nagyobb az esély, és ha kellően távoli időpontról van szó, akkor egész jó eséllyel betalálnék ha arra várok, hogy olcsóbb legyen. A kérdező esetében majdnem, hogy biztos vagyok abban, hogy drágábban vette, mint amennyiért később megvehetné. Természetesen tévedhetek. De ha 100 ilyen alkalomból 90x megéri kivárni, akkor összességében kimondhatjuk, hogy érdemes várni. Azaz erre várni abszolút nem butaság. Ha napi szinten figyeled a fapadosok árait akkor erre hamar rájössz.

2013. márc. 19. 22:34
 15/21 anonim válasza:

Tudod én ezzel foglalkozom. De tudjátok mit, tényleg a legjobb, ha egymás között beszélgettek erről . Nekem mindegy, és, ha okoskodásnak tartjátok, akkor kiszálltam és nem segítek.

Sajnálom azokat, akiknek tudtam volna seíteni.De sajnos tapasztaltam, ha előttem álltak az utasok, és úgy gondolták, hogy hülyeség valami, akkor ki lehet próbálni a saját fejük után menni. Tudod ez soknak nagyon sokba került. Ezt elhiheted.

Üdv, és jó sok okos tanácsot adjatok egymásnak!!

2013. márc. 26. 15:01
 16/21 anonim ***** válasza:

Jobb is ha mész, mert sajnos butaságot terjesztesz. Bár lehet, hogy ez a munkád, hiszen a légitársaságok érdeke ez: elhitetni, amit te is mondasz, hogy minél előbb kell jegyet venni, mert csak drágább lesz. Többnyire nem lesz drágább, sőt, sokszor olcsóbb is lesz.

Ettől függetlenül a társaságok próbálják elhitetni ezt, és egész jól csinálják. Még te is ezt mondogatod, holott ha ebben dolgozol akkor te is tudod, hogy ez nem így van.

Tán te alakítod az árakat?? Tényleg?? És ugyan mit szól a kedves munkaadód, hogy elmondod hogyan működnek a dolgok? Már ha valóban tudnál konkrétabban segíteni...

2013. márc. 26. 22:56
 17/21 anonim válasza:

Kár, hogy rosszindulatú vagy és buta.És azt hiszel, amit akarsz!Nagyon sajnállak, hogy így éled az életed, gondolom más szórakozásod nincs.

Ismerem ezt a típust, sokat találkoztam velük és tényleg reménytelenül buták. Tudod az ilyenek nagyon rosszul jártak nálunk, de úgy , hogy tudtunk volna rajta segíteni/ és csupán a szabályokhoz ragaszkodtunk/Azokon, akik normálisak és jóindulatúak volta, azokon segítettünk, mégha nem is volta néha szabályos. De a légitársaságok, ha hiszed, ha nem rugalmasak. DE NEM VELED!!! Remélem ezt meg is fogod tapasztalni.

Ne fárazd magad, többet nem nézem meg a buta , rosszindulatú válaszodat.

Tudok én másnak is segíteni. Csupán sajnálni tudlak. Tudod az a jó, hogy nem velem szúrsz ki az ostoba gondolataiddal.

Na üdv.,

2013. márc. 27. 13:35
 18/21 anonim ***** válasza:

Jaj de magas lóról tetszik beszélni. Néha olvasd vissza amit leírsz és gondolkodj el rajta. Segítek: te is csak egy válaszoló vagy a sok közül, ahogy én is és bárki itt. Mivel sehol nincs feltüntetve, hogy te valami szakértő lennél ezért pont annyit ér a válaszod, mint másé. Ki tudja, lehet, hogy én is ezen a területen dolgozom, csak nem hangoztatom, mint te?

És köszi de légitársaságok engem még nem tudtak megkárosítani, konkrétabban összesítve eddig többet fizettek nekem(kártérítéseket) , mint én nekik plusz még el is vittek igen sok helyre. De persze én vagyok a hülye, te meg a nagy okos :-) lol :-)

Tehát még egyszer: te is, én is és mindenki más is egyenlőek vagyunk itt ezen az oldalon. Vitatkozhatunk, mert abból mások profitálhatnak, de olyat soha nem érdemes mondani, hogy te vagy a téma szakértője mert azt itt bárki mondatja magáról. Még én is. Aztán vagy igaz, vagy sem. Én nem tudom rólad, te nem tudod rólam mi az igazság.

2013. márc. 27. 14:09
 19/21 anonim válasza:
Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy Londonba retur 15 000Ft-ért az olcsónak számít? Sosem repültem még, de a ryan airnél most találtam ennyiért jegyet és a többihez képest nekem olcsónak tűnik.
2013. ápr. 1. 01:35
 20/21 anonim ***** válasza:

Tavaly ki lehetett fogni még ennél is olcsóbban, de ez már a múlt.

Idén ez az ár már olcsónak számít, annyiért érdemes megvenni.

2013. ápr. 1. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!