Malév gépeken minden esetben kapok kaját?
Figyelt kérdés
A legolcsóbb jegyet vettem meg, akkor is?:D Nem spórolják ki belőle?:)2009. aug. 26. 10:30
1/7 anonim válasza:
Mindenképpen kapsz enni.
Amúgy is nehéz éhen halni a repülőgépeken, ahol nincs benne a jegyárban a kaja (fapados társaságoknál), ott is vehetsz magadnak pár euróért.
2/7 A kérdező kommentje:
oké, köszi. Nem azért, mert éhen halnék, hanem akkor úgy készülnék. És ha reggel utazok, akkor milyen finomságot kapok? Nagy adagot adnak?:D:D
2009. aug. 26. 10:44
3/7 anonim válasza:
szia!
minden esetben kapsz...én most voltam a nyáron..reggel utaztunk...kaptunk egy szendvicset, egy nápolyit, innivalót, és kávét....
4/7 anonim válasza:
Európán belüli útnál minden napszakban ugyanazt kapod, lényegében egy szendvicset, amit svédasztalszerűen kiterítenek neked egy kis tálcára (sajt, felvágott, némi zöldség, zsemle), és te rakosgatod össze. Kapsz mellé még egy szelet csokoládét vagy nápolyit. Inni lehet kávét/teát, üdítőből, ásványvízből korlátlanul adnak. Kifejezetten reggeli jellegű dolgokat (pl. rántotta) csak tengerentúli járatokon adtak, de ha jól tudom, azok azóta megszűntek.
5/7 anonim válasza:
Mi olyan szendvicset kaptunk, amiben sonka VAGY sajt volt. Kicsi volt és régi. Ez is olcsó Malév volt :(
6/7 anonim válasza:
Arra az ócska szendvicsre ne bazírozz! Nagyjából ehetetlenre minősíteném.
Régen (néhány éve) még viszonylag rendes kaja volt a Malév gépein, mára ez már eltűnt. Low budget van itt is.
Ha gondolod vigyél nyugodtan kaját a tranzitból. Ajánlom a Ritazzás szendvicset.
7/7 A kérdező kommentje:
Pedig már kezdtem örülni :S Azért köszi, lehet mégis beszerzek akkor előtte vmit.
2009. aug. 26. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!