Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Malévnél vettem online repjegy...

Malévnél vettem online repjegyet, mik a teendők?

Figyelt kérdés
Szóval megkaptam emailben a repjegyet. Azt ki kell nyomtatni és vinni magammal? Meg láttam, hogy van online check-in is a honlapon, annak mi értelme és hogyan kell? Mennyivel korábban menjek ki és mire készüljek? Ha valaki tudja légyszíves írja le, mert most utazom először, ráadásul egyedül.
2009. aug. 25. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyomtasd ki magadnak, de elvileg csak a foglalási számra van szükséged, ami rajta van.

Nem tudom hová utazol, 1 órával előtte kell kint lenni, tengerentúlra 2 órával.

Az online-checkint megcsinálhatod a reptéren is, a check-in pultok előtt vannak terminálok, akkor nem kell végigállnod a sort. Vagy beállsz a gépednek megfelelő sorba és ott csekkolsz be.

2009. aug. 25. 14:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Londonba megyek, az online checkin-t azt nem otthonról kell?
2009. aug. 25. 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csináld meg még otthon, mert a fapadosok kezdik bevezetni, hogyha nem csekkolsz be online, akkor büntit szednek. Persze a malév nem fapados, de sose lehet tudni. Én még nem utaztam velük, de az online csekkolást megcsinálnám a helyedben. Utána kinyomtatod a jegyed és már csak a biztonsági ellenőrzésre kell menned a reptéren, így csak egyszer állsz sorba.
2009. aug. 25. 16:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2009. aug. 25. 16:56
 5/5 anonim válasza:
24%
menj ki 2 nappal előbb hogy véletlen se késd le
2010. febr. 8. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!