Tényleg jogsi -e az idéglenes jogsi?
Tudtommal azzal nem lehet vezetni. Azt a két hetet igazán kibírod míg megérkezik.:)
Én nem kockáztattam.
Persze, a jogsiujításkor is mindig megvárod ugye?
Hülyeség! Az az A4-es papir bizonyitja, hogy minden vizsgád sikerült. A nejem mikor levizsgázott, nem is azzal a papírral amit az önkormányzat adott ki, hanem amit a KPM-nél adtak a kezébe, már hazafele Ő vezetett!
Szal, nyugodtan!
Szerintem itt elbeszélés van egymás mellett,ha volt korábban M,vagy A1,A jogsid akkor 4000 ft a b jogsi és mellette 1500 ft ért kiválthatsz egy ideiglenes jogsit amivel valóban vezethetsz,de ha nem volt akkor nem vezethetsz.
És ugyan miért nem?!!!! Ha azon a qrva papiron rajta van hogy minden vizszsgád sikerülrt, akkor ugyan miért nem?! Ha egy jogsit ujjittatsztsz, akkor addig nem vezethetsz?!
Baromságokat ne irj, léci!!!!
Namost íme a válasz hölgyim és uraim mert kaptam válaszokat amiket köszönök nektek , de kicsit tényleg kétértelműek .
A válasz :
- A közlekedési hatóságnál megkérdeztem és azt mondták , hogy Magyarországon csak érvényes plasztik kártya jogosítvánnyal vezethetsz kivéve , ha a már meglévő jogosítványod módosítása miatt idéglenest állítanak ki .
Ez tényleg megegyezik formailag a közlekedési hatóság által kiadott vizsgaigazolással
-Viszont a rendőr megállított odaadtam neki és azt mondta , hogy rendben van mehet , gondoltam tőle is megkérdezem . Azt mondta hogy még életébe nem nézte az ilyen lapon hogy első vagy sokadik jogosítvány-e . Azt mondta hogy az okmányirodába azért szokták mondani hogy nem vezethetsz vele hogy még ne kezdj vandálkodni az utakon hanem tudj várni az eredetire . De mondta hogy törvények szerint tényleg megbüntethetne engem , de mivel jobb egy 20 éves jogosítvány évi 20 km vezetéssel mint én akit minden nap lát az utakon tapasztalat szerzés szempontjából ... És igazat adok neki . Szval a törvény nem túl jó , de ez van .
- Tehát a válasz a kérdésemre elvileg az nem jogosítvány de használható a gyakorlatban ( ez nem búzdítás senki számára mert nem vállaok felelőséget ha valakit tényleg megbűntetnének ! )
még 1 * köszi a kommenteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!