Lányok, mit vinnétek egy 3-4 napos táborba?
első vagyok
ja hát a gólyatábor az más:D
ott hajvasalót sminket plüst felejtsd el meg a naplót is. meg a márkás cuccokat:D meg valami ébrentartót:D
hajegyenesítő spray.. Mi tavaly nagyon megszívtuk.. Nem volt áram ahol volt a tábor! Vagyis volt áram, kivéve a mi osztályunk faházaiba.. Eléggé ciki volt..:D Ez volt az eső szivatás! A 2. amire figyelj.. 2x annyi ruhát vigyél, mint amennyire látszólag szükséged lehet.. Mert nálunk volt medence is.. És kedves végzősök meg más osztályokból fiúk ruhástól cipőstül mindenestől belelöktek a medencébe.. Utolsó nap kb. a fele társaság vizes ruhába ment haza! Rágcsálni való sokat vigyél.. Mert olyan retek volt a kaja, hogy 5 napig mindenki a rácsálni valóján élt..Meg amit a falu másik végében található abcben vett.. Fáslit is vigyél magaddal, ha elesel be tudd kötni a lábad vagy kezed... Én harci sérülésekkel tértem haza.. a térdem tropára ment rá állni sem tudtam 2xre dagadt.. a homlokomon egy nagy púp díszelgett (a frufru etakarta:D) mind 2 könyököm tiszta kék lila..:D Ezek a sérülés nagy részt a medence miatt történtek.. A púp pedig egy ablak hibája volt! :D
Fürdőruciból sem árt a kettő.. HA elszakadna.. :) Meg alapvető gyógyszerek fájdalom csillapító, görcsoldó..
Remélem tudtam segíteni!!
Nagyon jó szórakozást kívánok neked!!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!