Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » A Malév jó légitársaság?

A Malév jó légitársaság?

Figyelt kérdés
Jól végzik a magyar fiúk a dolgukat? :)
2009. aug. 18. 06:16
 1/6 anonim válasza:
34%

Régen az volt. Jó volt a kaja, színvonalas az ellátás. De amióta az oroszok megvették zuhan a színvonal. Ma már katasztrófális. Normál kaja helyett hozzádvágnak egy szendvicset, ha sonkásat kérsz, akkor sajtosat, és még a hosszabb utakon sincs rendes kaja, a kiszolgálás minősége, a sztyuárdeszek pedig borzalmasak. A nagyobb, jobb gépeket eladták, a hosszabb utakat megszüntették, vagy átszállással vagy több leszállással repülhetsz csak.

Szóval 10-15 éve még nagyon jó volt, de mára teljesen leromlott.

2009. aug. 20. 10:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Az oroszok megvették?
2009. aug. 20. 10:34
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Nem repulok veluk, igy ne tudom.. Tenyleg eladtak az oroszoknak?? Errol en sem tudtam!
2009. szept. 4. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:
21%

Hat igen, eladtak, de nem most volt ez mar.

Amugy jo volt az meg 3-4 eve is mert uj szep, modern gepeik voltak.

Most nem tom mi a helyzet.

Ami a stewardeseket illeti, a magyarok mindig is prasztok voltak.

Soha egy mosoly, de a lovet azt szeretik persze

2009. szept. 4. 23:02
 5/6 anonim ***** válasza:
78%

2007-ben a 3. legpontosabb és a 4. legbiztonságosabb légitársaság volt a világon.

Szerintem nem rossz helyezés.

2009. szept. 5. 00:41
 6/6 anonim ***** válasza:
59%

2003-ban utaztam Malév-al, Bangkokba. Egybetegért mentem Budapestről charter járattal, egy 767-essel. Visszafelé a betegen a személyzeten és rajtam kívül senki nem volt a gépen. Nagyon korrektek volna, nagyon kellemes, maradandó élményt szereztek.

Azóta nem tudom milyenek, de igazán kár ha tényleg romlott a színvonal.

2009. szept. 19. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!