Mennyi az esélye, hogy így kibontják a bőröndöm?
Inkább a hajón szórakoznak ezzel.
Nekem egy zacskó zsemlemorzsa miatt szedték szét mindenemet. Ilyeneket ne vigyél és elkerülheted.
(Angliában szar a zsemlemorzsa :D)
Na, ezt a számzáras szíjat jobb, ha fel sem teszed!!!
Én 2 éve pont ilyet tettem a bőröndjeinkre (repülőgépes utazásnál) és mikor leszálltunk, mindegyikről ELTŰNT!!!
(Levágták?... Fogalmam sincs!)
Azóta azt csinálom, hogy :
- számzáras, ütésálló műanyagból készült légibőröndöket szereztünk be...
- egyéb más bőröndöt számzáras lakattal zárunk le, amiket a bőrönd cipzárjába illesztek be (a két összehúzófül lyukát lakatolom össze)...
Sajnos, mindjárt itt Ferihegyen "dézsmálják" a bőröndöket, nem lehet semmit sem tenni ellene, legfeljebb a "lefóliáztatást", de azzal mi nem akartunk vacakolni.
Megjegyzem, csak egyszer fordult elő, hogy a férjem a videokamerát a bőröndbe tette (az értékes holmikat a kézipoggyászban szoktuk vinni), de PONT AKKOR észrevettük, hogy komolyan feszegették a bőrönd zárját, szerencsére nem tudták kinyitni! Arra tippelek, hogy a "dézsmálók" biztosra mennek : ha valamelyik bőröndben értéket látnak átvilágításnál, akkor AZT nyitják ki, nem mindegyiket!
Szóval, a mi értékeinket a számzáras bőrönd védte meg! :D
Jobb, ha tudod, hogy ezt a szíjat le fogják vágni a bőröndödről!
Az attól függ, hová mész.
Ha repülővel utazol, akkor fóliáztasd le, azokat nem nagyon szokták kibontani, csak ha tényleg gáz van.
Ha valamelyik rakodónak megtetszik, akkor kinyitják...mármint Ferihegyen. Ők.
Fóliáztasd be, tudom javasolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!