Szerintetek melyek a legfontosabb lépések egy nyaralás megtervezése/szervezése során?
Köszönöm a meglátást, mindenképpen hasznos.
Szerinted a következő lépések követése, hasznos lehet az utazás megszervezése során?
1 Határozd meg a költségkeretet.
2 Döntsd el milyen nyaralást vagy utazást szeretnél!
3 Tervezz előre, kezd időben!
4 Tájékozódj utazásod célpontjáról!
5 Foglalj le mindent időben!
6 Csomagolj egyszerűen és praktikusan!
7 Legyenek reális elvárásaid!
8 Helyezd magad kénylembe! Kezdődik a nyaralás!
9 Oszd meg az élményeid.
Szerintem 2 fajta nyaralás létezik. Mindkettő lehet bombasztikus! Az egyik a spontán. Kb. 4 éve a barátnőmmel egyszerre kaptunk szabadságot. Este gondoltunk egyet beültünk a kocsiba és lementünk a Horvát tengerpartra, Trogirba. Ott kerestünk szállást, ott állítottuk össze a programot, stb. Nagyon jól éreztük magunkat.
A másik véglet a gondos tervezés. Nyáron Spanyolországba fogunk menni. A helyet már lefoglaltam, a programok nagy részét kinéztem. A repjegyeket napi szinten nézem. Autóbérlés folyamatban. Kíváncsi leszek, hogy alakul... :)
@Joci84
Köszönöm, ezek tényleg hasznos infók, amit érdemes figyelembe venni.
Amiatt kértük a segítségeteket, mert készítettünk egy összeállítást, mely itt érhető el jelenleg.
Mit gondoltok erről? Mi az ami hiányzik vagy mi az ami fölösleges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!