Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Beszállókártya nyomtatás?

Beszállókártya nyomtatás?

Figyelt kérdés
Nem sokszor utaztam idáig repülőgéppel, de amikor igen, akkor mindig szép, csilli-villi, színes nyomtatású beszállókártyával mentem a repülőtérre. Most viszont nemigen volt időm szaladgálni utána (nekem nincs nyomtatóm), szóval egy üzletben kinyomtatták nekem. A lényeg az, hogy ez csak fekete-fehér, amolyan "békebeli". Nem valami extra, de ez van. Jó-jó, gondolom én, hogy a kód ezen is ugyanolyan, mint a színesen, de mégis... Mit mondotok? Odaállíthatok én ezzel a reptérre, vagy inkább megint vegyem nyakamba ezt a (kis)várost és talpaljak ki egy extrábbat? (Ha lehet, inkább kihagynám, van más dolgom is - de persze, ha szerintetek kell, én megyek! :)) Köszi a segítséget!
2012. szept. 1. 14:18
 1/7 Antimod ***** válasza:
Repültem már olyannal. Semmi gond.
2012. szept. 1. 14:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Remélem is, mert nincs kedvem 60 eurót fizetni csak azért, mert ilyen...
2012. szept. 1. 15:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Én már sokszor repültem és eddig mindig fekete-fehér volt. Sőt volt olyan is, hogy túl halványnak ítélték és kinyomtattak nekem egy rendeset ingyen.
2012. szept. 1. 15:46
 4/7 anonim ***** válasza:
en mindig azt csinalom hogy csak a legelso becsekkolasnal a pultnal odaadom az utlevelem es ott kinyomtatjak nekem az osszes gepre egyszerre. vagy szoktak lenni a reptereken direkt ilyen terminalok ahol ki lehet nyomtatni meg becsekkolni.
2012. szept. 1. 23:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. szept. 2. 15:08
 6/7 anonim ***** válasza:
A fekete-feher tokeletesen megfelelo! Kb. 3 hete jottem vissza Londonba. Szerintem semmikepp se a repteren nyomtass, mert a legitarsasag tuti penzt ker ezert.
2012. szept. 2. 21:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Jah, a Ryanair figyelmeztetett is, ha nincs nyomtatott kártyám, 60 euróért kapok tőlük egyet. Kösz... :( Micsoda rablás.
2012. szept. 3. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!