Lehet fényképezni a London Dungeon-ben?
Pár hónap múlva utazom Londonba, és előtte minden lehetséges apróságot szeretnék megtudni, hogy ne érjen meglepetés.
Keresgéltem a neten a feltett kérdéssel kapcsolatban, és volt, ahol azt írták, hogy saját részre lehet fényképeket készíteni, viszont volt, ahol azt írták, nem lehet!
Tudna valaki megbízható információt adni ezzel kapcsolatban (aki nemrég járt a várbörtönben)?
Igaz nem "nemreg", hanem par eve jartam, de akkoriban tobbszor is elmentunk es minden alkalommal fenykepeztunk.
Sot, meg a sracokkal is, akik 'hullanak' voltak festve es ilyesztgettek minket, siman fotozkodtunk egyutt.
Miert ne lehetne? Csak vmi jo minosegu gepet hasznalj, eros vakuval.
Én is meglepődtem rendesen, mikor megtaláltam egy látogató leírását a Várbörtönről, és azt írta benne, hogy bent nem lehet fotózni. Hiszen még a Sea Life London Aquariumban is engedik, csak persze vaku nélkül...
Nagyon köszönöm a válaszodat! Sokat segítettél! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!