Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Félelmetes a London Dungeon?

Félelmetes a London Dungeon?

Figyelt kérdés
Volt már valaki ott? Tavaly voltunk Londonban de én nem mentem be mert féltem. Jövőre megint megyünk és szeretnék menni. Eléggé félős vagyok, de szeretek félni (nem annyira, csak kicsit) mert az feltölt adrenalinnal. Nagyon félelmetes?
2012. ápr. 21. 20:03
 1/2 anonim válasza:
Március óta új helyen van a Dungeon. A régiben nem voltam, így nincs különösebb összehasonlítási alapom, de én inkább nevezném jópofának, mint félelmetesnek. Lehet, hogy csak én láttam már túl sok horrorfilmet életemben, de nekem mindössze egyszer sikerült megijednem a túra alatt. 7-8 éves kisgyerekek is végigmennek rajta, szóval egy-két kellemes borzongató pillanaton kívül nem hiszem, hogy különösebb félelmet váltana ki bárkiből is. :)
2013. júl. 7. 02:59
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm !
2013. júl. 7. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!