Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Hogyan oldjam meg a gyógyszer...

Hogyan oldjam meg a gyógyszer ellátásomat?

Figyelt kérdés

Amerikába utazok fekete munkásként leszek kint, évekig, csakhogy epilepsziás vagyok, három gyógyszert kell szednem rendszeresen, kivinni nem tudom a vám miatt, így nem tudom, hogy lehetne megoldani. Csomagban eltudnák küldeni nekem a gyógyszereket, vagy ha receptet viszek, azt ki lehetne váltani ott, vagy mennyiért írnának ott fel gyógyszereket?

Válaszaitokat előre is köszi! :)

2012. aug. 6. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
itteni receptet tuti nem fogadják el kint. A legjobb lenne ha küldenének neked, vagy menj el kint orvoshoz.
2012. aug. 6. 22:54
 2/4 anonim ***** válasza:
A csomagban kiküldés a legjobb megoldás... epilepsziásként kimenni feketén dolgozni? nem felelőtlenség ez egy kicsit??
2012. aug. 6. 22:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Kb. a posta az egyetlen mód, de az is necces, mert szigorúan ellenőrzik, hogy nem illegális szer-e.
2012. aug. 7. 22:36
 4/4 anonim válasza:
Szerintem is próbáld meg,hogy küldjenek neked mindig ha lehet de valóba rizikós a dolog mert átnézhetik elveszhet a csomag vagy valami és akkor gyógyszer nélkül maradsz.De lehet valahogy kint is meg tudják oldani az ottani orvosok feketén...nem tudom,de sok szerencsét neked.
2012. aug. 19. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!