Mit vigyek még 4 napos fellépésre Romániába? 14/l
4nap csütörtökön indulunk hétfőn jövünk.
-5 nadrág (4rövid és térd,+1 hosszú)
-egy pulcsi
-6 póló
-fehérneműk
-fürdőruha (ha fürdenénk)
-tusfürdő, fogkefe, fogkrém,arc tisztító, ajakbalzsam, fertőtlenítő krém, fájdalom csillapító és görcs oldó, parfüm, térd krém, fásli meg minden ami a térdemre kell (kereszt ínszalag problémák)izzadásgátló, seb tapasz
-baseball sapka
-inni való korlátlan mennyiségben
-törölköző
-személyes iratok, hadset, telefon,-töltő, újság
-zsebkendő
-költőpénz
-napvédő krém (vagy nem tom hogy hívják xD)
-sportcipő, szandál, papucs
Valami még?
Nagyon pontos a listád! :) Szerintem még egy kicsi törölközőt érdemes lenne elraknod az útra, vagy frissítő kendőt, ha nem légkondicionált járművel mentek odáig, és esetleg folyna rólad a víz út közben.
Én zokniból mindig többet rakok, mint amennyi kellene, mert jártam már úgy, hogy beázott a cipőm, és másnapos zoknit voltam kénytelen visszavenni kiránduláson.
És gondolom nem csak utazótáskádat/bőröndödet viszed, hanem valami kis szütyőt is, amit a kirándulásokra, városnézésekre is tudsz vinni magaddal. Ha a telefonod jól fényképez, akkor külön fényképező nyilván nem kell. Napszemüveg is jó, ha van nálad.
Érezd jól magad! :)
Igen kis táskát viszek.
Napszemüveget nem szeretem.
A buszunk légkondis lesz, szal. nem lesz szükség mini türcsire.. de kéztörlő van nálam mindig max. azt használom.
Zokniból 6 van bepakolva.. de leginkább szandálban leszek...:)
Most múlt el a mensim 2 napja.. betét most nem kell.. :D
Ha valakinek eszébe jut valami írjon még! :)
-zsebkendő
-költőpénz
csak egyszer gondoltam.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!