Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Az USA-ba utazok repülővel. A...

Törpilla92 kérdése:

Az USA-ba utazok repülővel. A bőröndbe csomagolhatok élelmiszert?

Figyelt kérdés
Ami boltban vásárolt, lezárt magyar termék. Gondolok itt tubusos erős paprika krémre, kakaóra, vegetára... Továbbá szeretném még megkérdezni, hogy mákot lehet e kivinni? Szüleim szerint drognak minősül, és nem engedik ki. Viszont ha cukrozott formában vinném? A kézipoggyászba mit pakolhatok a pénztárcán, papírokon, fényképezőgépen és csere váltás ruhán kívül? Olvastam, hogy annak is meg vannak adva a megengedett paraméterei. Ha sima "retikül" féle válltáskába pakolok az engedélyezett? A kézipoggyásszal együtt felvihetem magammal a gépre a laptopot, vagy az már külön "csomagnak" minősül és fizetnem kellene érte? Valaki abban is tudna segíteni, hogy mik a maximum súlyok? Mert mindenhol más értékeket láttam. Örömmel fogadom a tanácsokat a már Amerikába utazott emberektől. :-) Előre is köszönöm a segítséget!
2012. júl. 3. 14:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Csak a kézipoggyászba van megszabva hogy 100 ml-ig lehet folyadékot tenni? A bőröndbe azért pakolhatok testápolót, tusfürdőt, naptejet stb.? (Ezek persze mind 150-200ml-ek)
2012. júl. 5. 17:33
 12/14 anonim válasza:
A nagybőröndeb pakolhatsz folyadékot, csak a kézipoggyásznál van megszabva. amúgy meg a nagybőröndből is ne lepődj meg, ha véletlen a vámosok kivesznek valamit, ami tetszik nekik. Nem olyan gyakran, de sajnos előfordul.
2012. júl. 8. 09:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Nyugodtan csinálj csomagot és tedd a poggyászba/nem a kézibe/nem fogják kivenni!
2012. júl. 9. 20:35
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem vettek el semmit, mindenkinek köszönöm a hozzászólást! :)
2012. júl. 12. 04:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!