10 napra utazok Párizsba mit felejtettem el?
8.-án indulunk repülővel 17.-én jövünk.S.O.S
Mit kell vigyek?Lécci mindent írjatok le,mert nagyon várom és már azt se tudom hol áll a fejem :).Megyünk Disneybe is meg múzeumokba meg ilyen híres épületekhez.Nem tudom milyen most az idő mi a divat?Mennyi mindent vigyek azts e tudom hol áll a fejem.szóval megköszönném ha minnél hamarabb gyorsan válaszolnátok. :) Ja és azt is ha nem baj,hogy miből mennyit vigyek mennyi gatya meg ilyenek.
Apuék most vettek egy pici kamerát ilyen zsebkamerát és így enyém lett a digitális fényképezőgép :)
Hát az ilyen orvosi "cuccokat" anyu hozzá,mert ő beteges eléggé szóval mindig van nálla minden.Elem nem kell a kamerába a fényképezőnek az elem pedi ujratöltős szóval majd feltöltötom az elemtöltővel,de viszek hogyha utközben fog kifogyni :) Köszi azért az eddigi válaszokat azért ég várom a segítséget hátha nyugodtan tudok felszállni a gépre ja és 15 kg-ot vihetek a repülőre(én) és 10 kg pedig fel a repülőre egyébként nem tudom milyen géppel megyünk,de 2 órás az út és szolgának fel nekünk kaját és azt mondta apu hogy "csak" 7 órás utnál szoktak adni kaját is szebben mondva éttelt :)
Réteges öltözet (mert az Eiffel-torony tetején már elég rendesen fúj a szél), erős lábak (mivel minden látnivalót meg kell mászni :P), megfelelő mennyiségű pénz.
Amúgy ha tíz napra mész, értelemszerűen:
10 alsónadrág + 2 a kézipoggyászban
10 pár zokni + 2 a kézipoggyászban
10 váltás felső (itt a használattól függően lehet kevesebb)
2 pulóver
1 széldzseki
2-3 rövid és 2-3 hosszú ruha.
2-3 cipő (ebből egyik lehet szandál, egy kényelmes nyári és egy vízállóbb félcipő
1-2 papucs
fürdőruha
tisztálkodószerek
törölköző (legalább egy, még akkor is, ha a szálláson kapsz)
fényképező és alkatrészei (legalább egy váltás pótakkuval)
toll, ceruza, papír
papírzsepi, wcpapír
egy kisebb hátizsák (ha a kézipoggyász is bőrönd) - ez kirándulásokhoz jól jön
utazási papírok, személyi igazolvány (vagy útlevél), de a személyi praktikusabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!