A ryanair-nél hogy megy az utalás? 24 órán belül kell utalni vagy azonnal? Aki járatos ebben a dologban légyszi segítsen! Nagyon fontos!
Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 17:53
1/7 anonim válasza:
Kifejtenéd légyszives pontosabban a kérdésedet, hogy mire gondolsz!? Mit értesz az alatt "24 órán belül kell utazni vagy azonnal?"?
2/7 A kérdező kommentje:
Neharagudj ha nem volt érthető..tehát itt a fizetésre gondolok. Mivel online foglalok repülő jegyet, nyilván valóan utalni kell a pénzt a kártyáról..és a kérdésem pedig az lenne hogy azonnal kell utalni a pénzt miután lefoglaltad vagy 24 órán belül? Sehol nem kapok erre választ és nagyon fontos lenne. Ha tudnál segíteni nagyon megköszönném!
2012. jún. 5. 18:13
3/7 anonim válasza:
Igen, általában 24 órán belül kell utalni. Bemész a bankba, és kp-ban befizeted a Ryanair számlájára a lóvét.
Vagy ha van bankkártyád, akkor arról vonják le az összeget. Attól függ milyen fizetési módot választasz.
4/7 anonim válasza:
Előző vagyok.
Sorry, de hirtelen összekevertem a Wizzair-t meg a Ryanair-t. Utóbbival még nem utaztam, bár sztem ott is hasonlóképpen működik a dolog.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2012. jún. 6. 13:32
6/7 anonim válasza:
A Ryanair-nél nem lehet utalni, azonnal kell fizetni kártyával.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. jún. 11. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!