Segítség, nagyon fontos?
1.15 évesen szerintem nem bonyolíthatsz üzletet, max. kisebb ügyleteket bonyolíthatsz,pl.vehetsz magadnak csokit,rágót,banánt,narancsot,almát,ezt-azt,de ennyi.Nem írtad,hogy mi volt a két áru,de gondolom nem rágót,meg csokit,meg ilyen 500 forint értékü dolgokról beszéltél,hanem nagyértékű dolgokról.
Amúgy nem is értelek,a vaterán nem lehet csak úgy licitálni,regisztrálni kell hozzá.Akkor másképp is felteszem ugyanezt a kérdést: miért regisztráltál,ha egyszer tudod,hogy nem szabad,mivel kiskorú vagy?
nem tud mit csinálni ha nem fizeted ki, maximum kapsz egy negatív értékelést. te pedig majd ott elmagyarázod mi történt. nem jó egy negatív értékelés, de ennél többet nem tehet. vagy kifizeted neki amit kér. (te döntöd el)
nem lesz jogi következmény, ha ettől tartasz!
én sem voltam még 18 amikor regisztráltam, viszont amikor először vásároltam akkor már betöltöttem.
mindenesetre ezt találtam:
"A regisztrációval a Felhasználó elismeri, hogy
-18. életévét betöltötte és cselekvőképes személy, vagy
-14. életévét betöltött kiskorú személy, ám saját keresettel önállóan rendelkezik a Vatera által működtetett online piactér használata során, vagy
..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!