Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Jövő héten repülnöm kell és...

Jövő héten repülnöm kell és klausztrofóbiás vagyok. Hogy van ez a Wizz Air-nál?

Figyelt kérdés
Rettenetesen félek a repüléstől, és félek, hogy pánikolni fogok. A reggeli 6 órás járaton szolgálnak fel alkoholt? Ha igen, milyenek az árak?

2012. máj. 12. 18:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
5 euróért kapsz vodkát
2012. máj. 12. 18:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, elnézést. Csak már most ideges vagyok :)
2012. máj. 12. 18:13
 3/11 anonim válasza:

Ne izgulj nem lesz semmi baj.

Nyugodj meg. :)

2012. máj. 12. 18:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy hogy izgul vagy nem, ez egy betegség ha bekerül oda akkor 80% az esély rá hogy pánikolni fog. Szerinte irass fel gyógyszert az orvosoddal meg kérjél hozzá papírt hogy hagy vihesd magaddal mert kell neked. Nekem egy ismerősöm így élte túl gond nélkül a repülést.
2012. máj. 12. 18:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Már repültem, de akkor rövidebb távra, és régebben volt már. Akkor nem volt gond, de akkor még nem is tartottam tőle.
2012. máj. 12. 19:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudtad ,hogy olyan betegség is létezik ,hogy félsz attól ,hogy félni fogsz?:P

Amúgy szerintem vegyél be egy szem nyugtatót mielőtt beszálltok és minden rendben lesz. Amikor beszállsz mond az utaskísérőnek ,hogy nem vagy hülye vagy ilyesmi ,csak klausztrofóbiás ,ha netán furán viselkednél.

Sok sikert kívánok! Kitartás!

2012. máj. 12. 19:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Figyelj, a repülő valószínűleg nagyobb, mint a lakás ahol laksz. Nincs mitől tartanod. Vigyél könyvet, olvasnivalót, ill. beszélgess ha adódik lehetőséged. Ne parázz, minden OK lesz. Alkoholt pénzért vehetsz, de én a helyedben nem tenném. Vegyél be egy valeriana-t felszállás előtt, majd az megnyugtat.
2012. máj. 12. 19:22
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Úgy döntöttem, hogy nem veszek be és nem iszom semmit. Úrrá kell ezen lennem.
2012. máj. 12. 19:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Azért szólj az utaskísérőknek, hogy figyeljenek oda rád. Mindenesetre legyen nálad gyógyszer is, ha baj van.
2012. máj. 13. 12:28
 10/11 babaedi válasza:
Egyetértek az egyik előttem szólóval, szerintem egy utasszállító gép nem tartozik igazán a kalusztrofóbiás helyek közé, más kérdés ha a repüléstől félsz. Egyébként meg ha már repültél is tudod milyen lesz, semmi extra dolog.
2012. máj. 13. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!