Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Utaztál már úgy idegen országb...

Utaztál már úgy idegen országba, hogy nem beszéltél semmilyen idegen nyelvet?

Figyelt kérdés
Szeretnénk a barátommal elutazni valahová a nyáron, mert ahogy néztem a ryanair-nél most nagyon olcsóak a jegyek. Viszont nem beszélünk sajnos idegen nyelveket. De hát gondolom azért csak nem mi lennénk az elsők a világon akik így utaznak:) Milyen tapasztalatod van ilyen téren? Így is lehet boldogulni mondjuk egy hétig? Köszi a válaszokat.
2012. ápr. 15. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a fél világot bejártam már repülővel,busszal,autóval.A párommal nagy utazók vagyunk,sajnos semmilyen nyelven nem beszélünk.Soha semmilyen hátrány nem ért minket és valahogy mindig elboldogultunk.Szerintem ezen ne izguljatok,utazzatok bátran.Vegyetek egy utikönyvet,abban van leírás az adott ország szokásairól,nevezetességeiről,van benne térkép és szótár is.Azért ne legyetek felkészületlenek.
2012. ápr. 15. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Én már európa nagy részét beutaztam nyelvtudás nélkül. Az biztos, hogy sokkal könnyebb lenne, ha tudnánk legalább angolul, de nem társalogni mész, hanem kirándulni. Simán mehetsz.
2012. ápr. 15. 21:10
 3/4 Xabó válasza:

Nyugodtan vágjatok bele,nem lesz gond,de én javasolnám hogy néhány alapvető mondatot tanuljatok meg angolul,a netről,nem kell 5-nél többet és már jobban boldogultok majd külföldön.

Pl.:Kérek,szeretnék.

Hol van?

stb...

Jó utat!

2012. ápr. 16. 09:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, 3 tagú család vagyunk (53, 51 és 15 évesek) közülünk senki sem tud sem angolul sem németül, csak nagyon alapokat. Annyi, hogy szinte mindig utazási irodával mentünk mindenhova, így azért könnyebb.

Kézzel-lábbal-5 féle nyelvet beszélve valahogy mindig megértettük magunkat :)

2012. ápr. 21. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!