Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mi van ha a laptopom nem fér...

Mi van ha a laptopom nem fér be a kézipoggyászomba? (wizzair)

Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát lefűrészelsz belőle...
2012. márc. 26. 22:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor három lehetőséged van.

1.csak a laptopod lesz a kézipoggyászod

2.Laptopot a feladandó bőröndbe teszed (én ezt nem tenném)

3.Ha a méret engedi,akkor egy olyan kézipoggyászt válassz amibe belefér.

2012. márc. 27. 01:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor külön viszed. (BA Zrt.)
2012. márc. 27. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Én viszonylag gyakran utazom (4x/év)a wizzairral.A "hangosba" ugyan bemondják,h csak 1 csomagod lehet,de a kapunál még nem kekeckedtek sose. De azért nem árt ha van a plusz helyed a csomagodban.
2012. márc. 30. 06:55
 5/5 anonim válasza:
ne csináld,milyen laptopod van? a megengedett poggyászméret 50x30x20 cm,és max.10 kg, ebbe még az én böhöm nagy régi ASUS-om is belefért.Az más, ha a súlyhatár miatt nem fér bele. Kettőt tehetsz...vagy hármat....1.csak a laptopod lesz a kézipoggyászod, 2.feladod a check-innél, de ezt nem ajánlom,egyébként is tilos bőröndben laptopot küldeni 3.nem utazol , 4...vegyél egy ekkora kisbőröndöt,ez még benne van a keretméretben és ebbe bele kell férjen a laptopod is.Egyébként ha a hátizsákodból kilóg a laptop az nem számít, csak ne legyen 10 kg felett és beleférjen az ellenőrző keretbe.
2012. márc. 31. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!