Hogy vihetem a saját laptopom kézipoggyászban külföldre repülőn, mi a helyzet a laptop papírjaival, a szoftver eredetiségével?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hogy amikor check in esetén nézik a kézipoggyászt, amiben viszem a saját laptopomat is, akkor kérhetik tőlem a laptop papírjait, illetve vmilyen igazolást arról, hogy a laptopon lévő szoftverek eredetiek? Vagy ilyesmivel nem foglalkoznak, így a papírjait hagyhatom itthon? Mert minél kevesebb papírt akarok vinni...2011. jan. 19. 22:17
1/7 anonim válasza:
En meg nem lattam,hogy kertek volna. Parom is szokta vinni-hozni de papir biztos nem volt nala.
2/7 anonim válasza:
Sokszor vittem, papírt sose kértek..
3/7 anonim válasza:
Tőlem sem kértek semmiféle papírt. Csak ki kellett nyitnom, és úgy a futószalagra tennem.
5/7 anonim válasza:
európán belül tuti hogy nem nézik nem érdekel senkit. olyat már hallottam, hogy ha amerikába megy valaki akkor jó ha nála vannak a papírok, hogy bizonyítsa hogy ezt még itthon vette és nem ott kint, tehát nem kell rá vámot fizetnie feleslegesen esetleg. európán belül én mindig viszem sosem kértek papírt.
6/7 anonim válasza:
nem néznek semmit, csak, hogy bomba nincs-e benne:-)
7/7 anonim válasza:
Nem érdekli őket! Én már olyanról is hallottam, hogy valaki kint vett egy laptop-ot (Amerikában), és úgy hozta haza a kézipoggyászában, mintha sajátja lenne. Persze így a dobozát nem hozhatta haza. Nem kérnek semmilyen papírt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!