Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mi van akkor, ha névváltoztatá...

Mi van akkor, ha névváltoztatás miatt új útlevelet kapok, de a régiben még akár több évig érvényes vízumok vannak?

Figyelt kérdés

2012. márc. 22. 20:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

Fogd már vissza magad!

A holt úgy értettem, hogy melyik országban? Ez aztán a bizalmas info. Megmondod az ország nevét, én meg egykettőre megtalállak, hiszen tudom, hogy melyik ország.

És nem azt kérdeztem, hogy milyen cégnél, hanem, hogy milyen területen.

Ha ezek szerinted egy anonim oldalon bizalmaskodó, sőt veszélyes kérdések, akkor sajnálom.

A nem muszájt pedig ne forgasd ki, nem úgy értettem, ahogy te írtad, hogy "még jó, hogy nem muszáj".

Nem tudom eldönteni, hogy paranoid hajlamaid vannak, vagy csak szimplán bunkó vagy.

Hajlok arra, hogy mindkettő.

Nem tudom, hogy az ilyen emberekkel mi van, de valami nem stimmel az biztos.

2012. márc. 23. 21:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Tipikus bunkó :|
2012. márc. 24. 22:09
 13/17 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező pff-.- rohadt szánalmas és bunkó vagy, remélem vki megtalál és ijesztget, amitől te összesz*rod magad..
2012. máj. 7. 16:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Na oszt, ha bunkó akkor mivan? Semmi közöd hozzá, mit csinál.
2012. máj. 7. 17:49
 15/17 anonim ***** válasza:
47%

Velem keveredett konfliktusba.

Nem én bunkóztam le ugyan, de egyet értek vele, hogy tényleg az.

Nem számonkértem, nem kihallgatni akartam, csak érdeklődtem kulturáltan.

Aki erre így tud reagálni az bunkó, de nem is kicsi.

2012. máj. 7. 20:53
 16/17 A kérdező kommentje:
Vagy pedig már egyszer megjárta. Aki azt kívánja nekem, h sz...jam össze magam, annak azt üzenem, hogy én meg még neki sem kívánom, hogy valaki úgy rá ijesz(gess)en, hogy összesz..ja magát, esetleg még odáig is eljusson, hogy akár nevet is kelljen változtatnia, és aztán minden "kultúrált érdeklődő"re gyanakodjon. erről ennyit. Szívesen vagyok bunkó idegenekkel ha ha ezzel meg tudom védeni magamat és a hozzám közelállókat. Amúgy meg ne offoljatok. és akkor nekem sem kell bunkónak lennem. tök bírni fogom majd.
2012. máj. 7. 22:49
 17/17 anonim ***** válasza:

A bunkósággal nem fogod megvédeni magad, nagyon furcsa nézeteid vannak.

Ha úgy érzed, hogy az kell a biztonságodhoz, hogy ne árulj el ilyeneket, akkor szíved jogod. De bunkózni akkor sincs jogod és okod.

Mondhattad volna azt is, hogy nem szeretnéd elmondani és kész vagy nem válaszoltál volna rá.

A bunkózástól nem leszel nagyobb biztonságban és ne csodálkozz, ha ilyen válaszokat kapsz mint jó néhányan írták.

2012. máj. 8. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!