Mi van akkor, ha névváltoztatás miatt új útlevelet kapok, de a régiben még akár több évig érvényes vízumok vannak?
Ha nem akarsz nem muszáj válaszolnod, de megkérdezhetem, hogy hol laksz (külföldön-e) és hogy hogy több vízumod is van, amelyek még több évig érvényesek?
Magyarországon szerintem nem gyakori az ilyen helyzet.
Mit dolgozol? Milyen munkakörben vagy és merre szoktál menni?
Jó neked... (gondolom)
Miért kell más pénztárcájában turkálni? - mi bajod van? Nem azt kerdezte, hogy mennyit keres, hanem milyen munka az utazos munka. A kivancsisag egy termeszetes (bar nem mindig hasznos) emberi tulajdonsag.
Amugy kedves kerdezo, a szuleim is utaztak mar ket utlevellel. A kilyukasztott/lejartban a 10eves vizum, a masik pedig az ervenyes utlevel.
Szerintem ebbol semmi gondod nem lesz, csak latszodjon, a fenykepen, hogy te vagy az, illetve szul.datum stb. egyezik :)
Bocs, hogy kíváncsi voltam. Nem volt benne semmi rossz szándék.
Természetesen nem bizalmas dolgokra voltam kíváncsi. Nem fizetés, ill. hogy pontosan melyik cég. Csak, hogy melyik ország és mit csinálsz ott.
De nem muszáj válaszolnod, nincs harag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!