Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mennyi Eurót váltsunk olaszors...

Mennyi Eurót váltsunk olaszországi nyaralásunkra?

Figyelt kérdés
2 idősebb felnőtt és 2 fiatal (19, 22) utazik kocsival Bibionéba. Augusztus vége-szeptember eleje. Étteremben max 1-2x ennénk, közel van a Lidl, ott vásárolnánk, főznénk. Velence tervben van kocsival, de vizet, ilyesmit viszünk oda. Mennyi Eurót váltsunk kb? 8-900 Eurót gondoltunk váltani, ebből 100 Euró a kaució, 100 Euró egyéb apartmannal kapcs. kiadás. 150 Euró/4fő reális 1napra, ha nem kajálunk drága helyeken (húst, felvágottat viszünk), viszont azért mennénk viziparkba, állatkertbe, vizisport, stb. Szerintetek?
2009. jún. 9. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát sztem szorozd meg nyugodtan kettővel, és akkor is csak nagyon szerény körülmények között lsztekm, meglátod. Nem beszélve a számos olyan felmerülő kiadásról, amire még most nem is számítotok. Pályadíjak, esti ide-oda belépők se egy ezres ám ...

Szóval a duplája, és még így is legyen tartalék kártyán vagy akárhol ha valami történne (nekem Spanyolország déli részén robbant le a kocsim, na az autómentő + a javítás hogy haza tudjak jönni mintegy 600 ezer Ft-omba került ...)

2009. jún. 9. 12:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is kevés! Mi Korzikàra megyünk autoval, maga az ut kb.300-400Euro komp jeggyel együtt! Bàr szàllàsra nem kell költenünk, kajàra se nagyon! Igy mi viszünk 4en 1000E körül! Meg itthon bevàsàrolunk!
2009. jún. 9. 12:33
 3/5 A kérdező kommentje:
A benzinköltség és a pályadíjak ezen felül lennének, én a kajára és a "szórakozásra" lettem volna kíváncsi! De köszi a véleményeket, bár én kicsit sokallok 300Eurót 1napra 4 főnek...főleg, hogy magunknak fogunk főzni! Itthon kajára kb. 50000Ft-ot költünk egy hónapban, ezért kétlem, hogy kb a 10xesét elköltenénk Olaszba!
2009. jún. 9. 18:55
 4/5 anonim válasza:
Mi egy hétre mentünk.Mi is magunkra főztünk (4en voltunk) és 1000eurót váltottunk. pont kijöttünk belőle:) de Velencébe már nem jutottunk el.
2009. szept. 17. 09:25
 5/5 A kérdező kommentje:
540 euróból jöttünk ki, és Velencében is voltunk :)! Meg étterembe is nem egyszer :)! Gulliverlandiába, Aquasplashbe csak a gyerekek voltak.
2009. szept. 20. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!