Angliai útnál mit pakolnál a bőröndbe? Dolgozni megyek négy hónapra, a bőröndöm méretei korlátozottak, te mit tennél bele?
Kelet-Angliába megyek dolgozni egy hónap múlva. A bőröndöm 68x38x22 cm, ez lesz a feladott poggyászom. Viszek még egy hátizsákot fel a gépre, ebbe kerül a laptopom. A bőrönd nagynak tűnik, de belepakoltam, és mégsem az :)Gondolkodtam nagyobb bőröndön is, de a legnagyobb, amit találtam, csak 12 cm-rel több, mint az enyém, nem tudom, megérné-e beruházni erre. Fontos szempont még, hogy 45 kg vagyok, tehát valahogy el kell juttatni a reptértől a buszmegállóig. És azért nem kellene pont 30 kg-t belepakolni (ennyit vihetek maximálisan a gépre). Amiről nem mondok le semmiképp, az a kispárnám :)
Megérkezésemet követő 2. napon valószínűleg dolgozom már, és 2 hét múlva kapok fizetést. Tescoban lesz lehetőség vásárolni. Ti mit vinnétek magatokkal a bőröndben(élelmiszer, tisztálkodószer, ruhanemű, ágynemű stb.)?
Egyik ismerősöm van kint, ő szólt, hogy tud náluk munkát, úgyhogy gondoltam, elindulok én is :)
Csak azzal vagyok bajban, hogy megéri-e itthon venni átalakítót, hosszabbítót, hol olcsóbb vajon?
Illetve a kabátban sem tudok dönteni. Van egy síkabátom, egy vékony kabátom és egy bőrkabátom. Most még lehet elkelne a síkabát, de végül is tavaszra megyek, tehát lehet hogy max. egy hónapig venném még hasznát. Ti melyiket vinnétek?
Én nem vinném a síkabátot. Tavaly voltam Londonban áprilisban néhány napot és még barnultam is. :D
Réteges öltözködés többet ér. :)
hát, per pillanat majdnem szükség van a síkabátra..baromi hideg van, és két hete esik az eső.
amúgy szállást nem adnak? mert ha igen, akkor lesz ágynemű is, azt felesleges hozni. tisztálkodószert, kaját is csak a kezdetre, míg nem tudsz boltba menni. kánikulacuccot ne hozz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!