Mit pakoljak be egy sítáborra?
Figyelt kérdés
Nem fehérnemű, tisztálkodószerek, meg ilyenekre gondoltam, hanem hogy milyen ruhákat pakoljak?
Síelni valószínű nemigen fogok (félek tőle), de azért mégis csak mászkálni fogunk a hegyekben. Életemben nem voltam még ilyen helyen, ezért vagyok tanácstalan :)
2012. jan. 11. 16:38
1/6 anonim válasza:
Külön sízoknit[nagyon sokat jelent! :)](vagy kötöttet), vastag, kötött pulóvert, vízlepergető mellényt vagy/és kabátot, melegítőnadrágot a sínadrág alá, Jégeralsót ajánlatos. Kesztyűből érdemes olyat vinni, aminek a marka gumival van bevonva, mert ha felvonót akarsz használni, akkor nagy szükség lesz arra, hogy tapadjon a kesztyű :)
2/6 aaaasssd válasza:
síszemüveg, símaszk mindenképp.
3/6 A kérdező kommentje:
Na jó, de ha nem síelek, akkor is kell?
2012. jan. 12. 19:54
4/6 anonim válasza:
sízokni ajánlott, az nagyon jól van bélelve. :) Nyilván ha nem síelsz, nem kell sisak, akkor nem muszáj a gumis kesztyű, síléc stb.. .:) ;)
5/6 anonim válasza:
Vigyél sok cuccot, és ne gyere vissza
6/6 anonim válasza:
-polár pulcsi 2-3 db
-sinadrág,síkesztyű,sídzseki,sízokni(nagyon fontos)
-melegítő,(vékonyabb,vastagabb)cicanadrág:D
-aláöltöző pólók
-fásli(jól jöhet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!