Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mit pakoljak be egy sítáborra?

Mit pakoljak be egy sítáborra?

Figyelt kérdés

Nem fehérnemű, tisztálkodószerek, meg ilyenekre gondoltam, hanem hogy milyen ruhákat pakoljak?

Síelni valószínű nemigen fogok (félek tőle), de azért mégis csak mászkálni fogunk a hegyekben. Életemben nem voltam még ilyen helyen, ezért vagyok tanácstalan :)

2012. jan. 11. 16:38
 1/6 anonim válasza:
Külön sízoknit[nagyon sokat jelent! :)](vagy kötöttet), vastag, kötött pulóvert, vízlepergető mellényt vagy/és kabátot, melegítőnadrágot a sínadrág alá, Jégeralsót ajánlatos. Kesztyűből érdemes olyat vinni, aminek a marka gumival van bevonva, mert ha felvonót akarsz használni, akkor nagy szükség lesz arra, hogy tapadjon a kesztyű :)
2012. jan. 11. 17:40
 2/6 aaaasssd válasza:
síszemüveg, símaszk mindenképp.
2012. jan. 11. 23:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Na jó, de ha nem síelek, akkor is kell?
2012. jan. 12. 19:54
 4/6 anonim válasza:
sízokni ajánlott, az nagyon jól van bélelve. :) Nyilván ha nem síelsz, nem kell sisak, akkor nem muszáj a gumis kesztyű, síléc stb.. .:) ;)
2012. jan. 13. 23:00
 5/6 anonim válasza:
Vigyél sok cuccot, és ne gyere vissza
2012. jan. 15. 20:16
 6/6 anonim válasza:

-polár pulcsi 2-3 db

-sinadrág,síkesztyű,sídzseki,sízokni(nagyon fontos)

-melegítő,(vékonyabb,vastagabb)cicanadrág:D

-aláöltöző pólók

-fásli(jól jöhet:)

2014. febr. 21. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!